نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

مدیریت استراتژیک-رستوران های زنجیره ای بوف

اهم مطالب شناخت نامه ی بوف توزیع جغرافیایی شعب نمونه موفقیت ها چشم انداز مأموریت ساختار ارزش ها و شعارها محصولات بوف تحلیل محیط خارجی(PESTEL) تحلیل محیط صنعت( 5 نیروی پورتر) تحلیل محیط داخلی ( VRINE) استراتژی در سطح کسب و کار استراتژی در سطح شرکت مادر تحلیل SWOT
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 65
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2562 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52
مدیریت استراتژیک-رستوران های زنجیره ای بوف

فروشنده فایل

کد کاربری 68
کاربر

برای ارزیابی محیط کلان خارجی «بوف»، از روش تجزیه تحلیل PESTEL، استفاده می شود. این تجزیه تحلیل، ابزاری رایج برای شناخت محیط پیرامونی سازمان است که بر اجرای استراتژی ها و موفقیت یا شکست سازمان مؤثر است. جدول چک لیست عوامل PESTEL، برای محیط کلان رستوران زنجیره ای بوف در ادامه ارائه شده است، در این ارزیابی، هر یک از عوامل شش گانه ی سیاسی(P)، اقتصادی(E)، اجتماعی ـ فرهنگی(S)، تکنولوژیکی(T)، زیست محیطی(E) و قانونی(L) ابتدا به چند ریزعامل که تأثیر بیشتری بر عملکرد رستوران ها داشته اند، تقسیم شده است. در ستون دوم شرح عامل و کیفیت اثرگذاری آن را بیان کرده، در ستون سوم، قدرت و میزان تأثیرگذاری عوامل بر اساس طیف لیکرت( قوی، نسبتاً قوی، متوسط، نسبتاً ضعیف، ضعیف) سنجیده شده است، در ستون چهارم، نوع اثر آن عامل، بر عملکرد( مثبت یا منفی) تعیین شده است. در ستون پنجم، روند افزایش یا کاهش آن عامل بررسی شده است....


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.