نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

پایان نامه امنیت و مسیر یابی در شبکه های اقتضایی

شبکه سلولی، شامل تعداد زیادی کاربر با پایانه‌­ها­ی سیار، ایستگاههای اصلی، و کنترل کننده­ی مرکزی است که توسط خطوطی با سرعت بالا، (سیمی یا microwave) به یکدیگر یا دنیای بیرون متصل می­شوند داده­های کاربران از طریق نزدیکترین ایستگاه اصلی ارسال می­شوند، در نتیجه انتقال داده­ی چند­گامه در محیط بی­سیم اشتراکی وجود ندارد
دسته بندی امنیت
بازدید ها 4
فرمت فایل doc
حجم فایل 559 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 103
پایان نامه امنیت و مسیر یابی در شبکه های اقتضایی

فروشنده فایل

کد کاربری 197
کاربر

موضوع

امنیت و مسیر یابی در شبکه های اقتضایی

Security and routing networks Adhoc

امنیت و مسیر یابی در شبکه های اقتضایی :

چکیده

شبکه‌های بی‌سیم کاربرد بسیاری دارند، سهولت و سرعت ساخت، ازمهمترین مزیت این نوع شبکه‌ها است. با توجه به انتقال داده در محیط باز (از طریق هوا) و محدودیت های موجود از جمله پهنای باند محدود، انرژی محدود، دامنه­ی ارسال محدود و...­، کنترل ازدحام و تداخل و پروتکل­های مسیریابی متفاوت از شبکه­های سیمی هستند.

در این مقاله به معرفی شبکه­‌های بی­سیم توری که ترکیبی از شبکه‌­های ad hoc و سلولی هستند، می­پردازیم. با توجه به طبیعت ترکیبی، اعمال پروتکل­های مسیریابی مربوط به سایر شبکه­های بی­سیم به این نوع شبکه، غیرممکن است، زیرا پروتکل­های مسیریابی باید ترکیبی از مسائل مربوط به شبکه­‌های ad hoc و سلولی را در نظر بگیرند. در ادامه برخی از پروتکل­های مسیریابی و معیارهای مورد استفاده، بررسی­ می­شوند.

کلیدواژه ها:

شبکه سلولی، شبکه ad hoc، شبکه بی­سیم توری، پروتکل های مسیریابی

1- مقدمه

پایانه­ های سیار مسئولیت بسیار کمی دارند و تمامی تصمیمات مهم مانند زمان ارسال هر پایانه، فرکانس ارسال، برش زمانی، کد مورد استفاده، انرژی موردنیاز و.. بطور مرکزی و نوعا در کنترل کننده­ی شبکه اتخاذ می­شود. در صورت خرابی یکی از ایستگاههای اصلی، همه­ی کاربران مجاور آن، ارتباط خود را با شبکه از دست می­دهند. (شکل 1 -الف)

شبکه‌­های ad hoc برخلاف شبکه­های سلولی دارای هیچ زیرساخت اضافه­ای، مانند ایستگاههای اصلی، کنترل کننده مرکزی و... نیستند. بنابراین عملیات شبکه، بطور توزیع شده و غیر­متمرکز انجام می­شود. علاوه­براین داده در چند­گام مسیریابی شده و امکان ادامه کار، پس از رخداد خطا وجود دارد.(شکل 1-ب) این نوع شبکه­‌ها، به دلیل عدم وجود زیرساخت گران نیستند. بنابراین اگر نیازهای ارتباطی با استفاده از شبکه­های ad hoc رفع شود، نیازی به استفاده از توپولوژی سلولی نیست.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.