دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 11 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 64 |
ویژگی های فرایند ‚ نکات فنی و شرایط عملیاتی :
1-1- تعریف – ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظا هری :
صابون رختشوئی :
صابون بچه :
1-2-1) ویژگی های فیزیکی
2-1 ) چگونگی بسته بندی اجزا و قطات متشکل :
صابون بچه:
2-1 ) حد استاندارد ملی و جهانی :
1-1-3 ) ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه:
روش نیمه مدرن :
روش نیمه پیوسته و مدرن :
مسیر فرایند و نمودار گردش مواد :
2-1-3) کنترل کیفیت محصول نهائی :
1)- تجزیه صابون و تامین مقدار کل اسید های چرب خام :
کل زیر بنای ساختمان :
جانمائی ساختمانها :
3-2 ) اندازه گیری کلرید محتوی در صابون به روش تیتراسیون :
اندازه گیری کلرید محتوی در صابون – روش تیتراسیون
1-4 : تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد از جمله ارزش مواد اولیه به ازای هر یک محصولات تأمین انرژی (آب و برق و…) خدمات نیروی انسانی.
3-1-4- جدول خدمات نیروی انسانی
2-2-4: تأسیسات عمومی :
5-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری :
2- هزینه ثبت قراردادها:
برآورد هزینه سالیانه تولید:
4-4- محاسبه هزینه های استهلاک:
1-5-4- برآورد هزینه های ثابت و متغیر طرح
هزینه های متغیر تولید:
1-7-4- ارزش افزوده
سهم منابع داخلی: