دسته بندی | علوم پزشکی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 61 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 62 |
عفونت های بیمارستانی و کنترل آن
عفونت های بیمارستانی
منابع زنده :
منابع بی جان :
- انواع حرارت مرطوب
ب – استریلیزاسیون متناوب Tyndalisation یا Fractional stesilesation
ج – جوشاندن :
د – پاستوریزاسیون Pastousiyation :
ﻫ - حرارت خشک dry heat :
و – سوزاندن Ineeneration :
ز – حرارت پایین :
چ – خشک کردن Desiccation :
ت – فشار اسمزی Osmotic pressure :
ی – اشعه :
کنترل میکرو ارگانیسم ها به کمک عوامل شیمیایی :
غربال گیری جمعیت
اهمیت دفع فضولات انسانی و فاضلاب از نظر بهداشتی
اهمیت دفع فضولات انسانی و فاضلاب از نظر بهداشتی
قسمت های مختلف یک توالت بهداشتی :
سپتیک تانک
تصفیه ابتدایی :
بهره برداری و نگهداری سپتیک تانک
تأسیسات تصفیه فاضلاب
تأسیسات تصفیه فاضلاب از قسمت های مختلف زیر تشکیل شده است :
بهداشت آب
بیماری های منتقله به وسیله آب
اتصال های ناجور در لوله کشی بیمارستان
کاسه مستراح
دستشویی
شیر آب خوری
وان های حمام
استریلیزاتور
لگن شوی
بیده
آسپیراتور
آب مورد استفاده جهت آتش نشانی فضای سبز
آلودگی های ثانوی آب آشامیدنی
خصوصیات آب آشامیدنی
ظروف نمونه برداری
گند زدایی آب آشامیدنی و نحوه کنترل آن
ضدعفونی و گند زدایی
ضد عفونی و گند زدایی
دلایل استریلیزاسیون
روش های ضد عفونی کردن و استریلیزاسون :
نابودی کامل میکرو ارگانیسم ها :