دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 61 |
دانش بشر در گستره علوم و فنون ، طی پنجاه سال گذشته از رشدی بéسابقه برخوردار بوده است و این رشد و تکامل سریع و بیمانند را باید متأثر از تماسک علوم مختلف و استفاده پژوهشگران از نتایج دستاوردهای یکدیگر دانست . امروز دیگر کمتر کشف و اختراعی است که اتفاقی و تصادفی باشد و تقریبا کلیه نوآوریها در یافتن ارتباط صحیح بین اطلاعات موجود بشر در عرصههای گوناگون خلاصه شود . از اینروست که در نیمه دوم قرن بیستم شاهد هستیم که کشورهای توسعه یافته بیش از هر زمان به اطلاعات و سازماندهی و مدیریت آنها بها دادهاند . مبالغ هزینه شده در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی ، خود گواه بر این ادعاست و این توجه ، پاسخی است به پدیده " انفجار اطلاعات " در چند دهه اخیر .
در طی سالهای اخیر ، شاهد تحولات عمیق در نحوه مدیریت سازمانها بر اساس نظریه نوین مدیریت سیستماتیک بوده و همگام با آن بطور پیوسته ناظر بر افزایش نیاز مدیران به اطلاعات و منابع اطلاعاتی هستیم .گفته شود نود درصد از احتیاجات لازم برای اخذ یک تصمیم را اطلاعات تشکیل دهد و ده درصد باقی مانده تابع انگیزه و سلیقه باشد و در این راستا پیشرفت بشر در زمینه تکنولوژی اطلاعاتی را بطور قطع باید مرهون کامپیوتر و علوم انفورماتیک دانست .
این مقاله حاصل مطالعه تجربیات در امر تجزیه و تحلیل سیستمهای گردش اطلاعات و برنامهنویسی کاربردی باشد و حاوی مطالبی اجمالی پیرامون شناخت و نحوه طراحی " سیستمهای اطلاعاتی " و در نهایت مروری بر بانکهای اطلاعاتی توسعه یافته در ORACLE باشد .
ا گسترش تکنولوژی کامپیوتر ، افزایش سرعت پردازش آنها و کاهش قیمت ، در حقیقت بهتر و بهتر شدن نسبت عملکرد به قیمت ( Price / Performance ) ، تمامی فعالیتهای علمی ، تکنولوژی ، مالی ، تجاری ، مدیریتی و حتی توان تفکر و مرزهای ذکاوت و اندیشه انسان ، افق جدیدی یافته است . از همان ابتدای تولد تکنولوژی کامپیوتر ، دانشمندان و محققین زیادی در نقاط مختلف جهان درصدد رسیدن به یک هدف متعالی بودهاند و آن هدف عبارت بوده است از ساخت کامپیوترهایی که خروجی آن دارای خصوصیتی باشد که نتوان آنرا با نتیجه تلاش فکری یک انسان متخصص و متفکر فرق نهاد .
بدون شک ، نتیجه چنین خصوصیت و توانایی ورای تصور باشد . فقط توان گفت ، تأثر آن در تراوشات فکری بشر ، توسعه علوم و تکنولوژی فوقالعاده خواهد بود . مگر نه این است که انقلاب اول صنعتی فقط توان بازوان انسان را افزایش داد و نه تفکر .
1) مروری بر سیستمهای بانک اطلاعاتی و مزایای Oracle
2) معــرفـی POSTGEERSQL
مدیریت بانکهای اطلاعاتی
انواع سیستمهای مدیریت بانکهای اطلاعاتی
هوش مصنوعی ( Artificial Intelligence - AI )
تجارت
مهندسی طراحی :
مهندسی تولید :
مهندسی
کشاورزی
آموزش و تدریس :
** بهداشت و درمان :
* سیستمهای خبره ( Expert or Knowledge Base System )
* نتیجـــه
سوالات عمومی
سوالات مربوط به راهبری
سوالات عملیاتی
توسعه PostgreSQL
سوالات عمومی
امکانات
کارایی
قابلیت اطمینان
پشتیبانی
قیمت
سوالات مربوط به استفاده از پایگاه داده
سوالات مدیریتی
سوالات عملیاتی
4.16) OID و TID چه هستند؟
مأخذ