نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

ترجمه مقاله سیستم تحقیق و توسعه برای توسعه صنعتی در تایوان

این تحقیق، ارزیابی جامع ITRI و روش ایفای نقش آن را از طریق بررسی کارهای اصلی آن را ارائه می‌دهد همچنین کشورهای در حال توسعه به‌طور ضمنی مورد بحث قرار می‌گیرند
دسته بندی مقالات ترجمه شده
بازدید ها 2
فرمت فایل docx
حجم فایل 241 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
ترجمه مقاله سیستم تحقیق و توسعه برای توسعه صنعتی در تایوان

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

سیستم تحقیق و توسعه برای توسعه صنعتی در تایوان

چکیده

سیستم تحقیق و توسعه(R&D) برای توسعه صنعتی در تایوان از سه بخش تشکیل شده است. شرکت‌های صنعتی، مؤسسات مورد حمایت دولت (GSIs)، و مؤسسات آکادمیک و دانشگاه‌ها. تجربه تایوان نشان داد که تعامل مؤثر GSI ها و شرکت‌های صنعتی، توسعه صنعت آن را به صورت موفقیت‌آمیز مورد حمایت قرار داده است. مؤسسه تحقیق تکنولوژی صنعتی (ITRI)، در چند دهه اخیر نقش مهمی در توسعه صنعتی ایفا کرده است.این تحقیق، ارزیابی جامع ITRI و روش ایفای نقش آن را از طریق بررسی کارهای اصلی آن را ارائه می‌دهد. همچنین کشورهای در حال توسعه به‌طور ضمنی مورد بحث قرار می‌گیرند.

1- مقدمه

سیستم‌های تحقیق و توسعه(R&D) کشورهای پیشرفته یافته و کشورهای در حال توسعه، به‌طور کلی از سه بخش صنعت دولت و آکادمی تشکیل می‌شوند. در تایوان، این سیستم شامل شرکت‌های صنعتی ، مؤسسات مورد حمایت دولت (GSI)، و مؤسسات آکادمیک و دانشگاه‌ها می‌باشد. اکثر شرکت‌های صنعتی در تایوان، مؤسسات کوچک و متوسط می‌باشند (SME). در سال 2002 SMEها، 72/97% از تعداد کل شرکت‌ها را بر عهده داشتند. از آنجائیکه اکثر SMEها، کمبود منابع R&D دارند، توسعه صنعتی نیازمند حمایت دولت و آژانس‌های R&D مربوط می‌باشد. به علاوه، مؤسسات بزرگ تمایل دارند که برای اکتساب تکنولوژی، بر شرکای خارجی‌شان تکیه کنند و بنابراین کمتر خود را صرف فعالیت‌های R&D مستقل می‌کنند [6]. بنابراین، دولت جزئاً یا کاملا آژانس‌های R&D را به‌منظور توسعه تکنولوژی از طریق توسعه داخلی یا معرفی تکنولوژی‌های کشورهای پیشرفته، مورد حمایت قرار می‌دهند. سپس تکنولوژی‌ها به شرکت‌های صنعتی انتقال داده می‌شوند تا شرکت‌ها بتوانند توسعه محصولشان را با ریسک R&D پایین هدایت کنند و توسعه دهند.

تایوان دو مؤسسه اصلی برای توسعه صنعتی دارد: یکی از آنها مؤسسه چانگ- شانِ علوم و فناوری (CSIST) ودیگری مؤسسه تحقیقات و فن‌آوری صنعتی (ITRI) می‌باشند. اولی صرف تکنولوژی‌های توسعه‌دهنده برای بخش‌های نظامی، و دومی برای بخش‌های غیر نظامی می‌شود. CSIST در سال 1969 تحت نظارت وزارت دفاع تأسیس شد. کار مخصوص CSIST، توسعه سیستم‌های جنگ‌افزار خطرناک مثل موشک و جنگنده [8] می‌باشد. بر خلاف توسعه تکنولوژی‌های نظامی در کشورهای پیشرفته ، بیشتر تکنولوژی‌های مهم این سیستم‌های جنگ‌افزاری بوسیلة خود CSIST توسعه یافت و بوسیله بخش‌های نظامی تولید شدند. CSIST در طی چند دهه گذشته آنچنان به توسعه تکنولوژی سیستم‌های جنگ‌افزاری اختصاص یافته است که سهم کمی در توسعه صنعتی غیر نظامی داشته است.

ITRI که در سال 1973 تأسیس شد، یک آژانس R&D سرمایه‌گذاری شده دولتی می‌باشد. بر خلاف CSIST، ITRI اختصاص دارد به توسعه تکنولوژی صنایع غیر نظامی. ITRI، بزرگترنی مؤسسه تحقیقاتی غیر انتظامی در تایوان ایفا می‌کند. ITRI به‌عنوان یک آژانس R&D پروژه‌های R&D را برای توسعه تکنولوژی‌ها هدایت می‌کند. سپس ITRI، تکنولوژی‌ها را به شرکت‌های صنعتی برای تجاری کردن یا برای توسعه محصولات تجاری، انتقال می‌دهد. ITRI به‌طور موفقیت‌آمیز، صنعت نیمه هادی را خلق کرد و به توسعه فناوری اطلاعات، اُپتوالکترونیک، خودروسازی، و صنایع ابزار دستگاهی کمک کرد [12-9]. در حال حاضر، بعضی از این صنایع، موقعیت مهمی در بازار بین‌المللی دارند. برای مثال، دو شرکت ریخته‌گری نیمه هادی مهم یعنی شرکت تولید نیمه هادی تایوان و شرکت میکروالکترونیک متحد ، شرکت‌های زایشی ITRI هستند.

تا قبل از سال 1980، سیاست دولت تایوان، دانشگاه‌ها را به انجام ریسک تحقیق مشترک با صنعت تشویق نمی‌کرد [13]. آژانس‌های R&D دولتی مثل سینیکا آکادمی (مشهورترین مؤسسه آکادمیک تایوان) نقش مهمی را به‌عنوان هدایتگر تحقیقات اساسی ایفا می‌کنند. تعاملات بین مؤسسات آکادمیک و شرکت‌های صنعتی آن‌چنان محدود بوده است که مؤسسات آکادمیک سهم کمتری در توسعه صنعتی تایوان داشته‌اند.

خلاصه مطلب اینکه، اگر چه سیستم R&D برای توسعه صنعتی در تایوان شامل سه بخش می‌باشد (شرکت‌های صنعتی، GSI‌ها و مؤسسات آکادمیک)، اما تعامل مؤثر GSI و شرکت‌های صنعتی، مهم‌ترین عامل توسعه صنعتی می‌باشد، عاملی که در آن ITRI نقش حساسی در دهه‌های اخیر بازی کرده است. در این مقاله، دورنمای ITRI را توصیف خواهیم کرد، و سپس از شیوه تحلیل نقش و عمل منیزبرگ برای بررسی فعالیت‌های واقعی ITRI استفاده می‌کنیم. و در آخر همچنین از این تحلیل نقش استفاده می‌کنیم تا سیستم‌های R&D توسعه صنعتی را در کشورهای جدید صنعتی شده مقایسه کنیم.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.