کارائی کودهای آلی با تاکید بر کمپوست (پاورپوینت) قیمت:29000ریال
موضوع : کارائی کودهای آلی با تاکید بر کمپوست (پاورپوینت)فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)
فهرست مطالب جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی قیمت:70000ریال موضوع : گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
فهرست مطالب : فصل 1 آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1 تاریخچه2 خط مشی کیفیت 3 سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل 4 کنترل فرآیند 5 فصل 2 تاریخچه گندم 6 1-2 تاریخچه گندم 7 2-2 گیاه شناسی گندم 8 3-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 9 4-2 طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی 10 1-4-2 گندم قرمز بهاره 10 2-4-2 گندم دیوروم و دیوروم قرمز 10 3-4-2 گندم سخت قرمز زمستانه 10 4-4-2 گندم نرم قرمز زمستانه 10 5-4-2 گندم سفید ( سخت و نرم) 10 6-4-2 گندم مخلوط 10 5-2 عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 11 1-5-2 وزن حجمی یا وزن واحد حجم 11 2-5-2 وزن دانه 11 3-5-2 اندازه و شکل دانه 11 4-5-2 سختی دانه 11 5-5-2 زجاجیت 11 6-5-2 رنگ 12 7-5-2 دانه های سیب دیده 12 8-5-2 ناخالصی ها 13 6-2 بیماری های گندم 14 1-6-2 زنگ گندم 14 2-6-2 فوزاریوم گندم 14 3-6-2 سیاهک 14 4-6-2 ناخنک 14 5-6-2 نماتد گندم 14 7-2 عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم 15 1-7-2 رطوبت 15 2-7-2 مقدار پروتئین 15 3-7-2 کیفیت پروتئین 16 4-7-2 اسیدیته چربی 16 8-2 جنبه های صنعتی ترکیبات گندم 17 1-8-2 کربوهیدرات ها 17 2-8-2 گلوتن 20 3-8-2 چربی ها 21 4-8-2 پنتوزان ها 22 5-8-2 سایر قندها 23 6-8-2 آنزیم های گندم 23 7-8-2 مواد معدنی گندم 24 8-8-2 ارزیابی حسی گندم 24 9-2 نگه داری گندم 28 1-9-2 سیلو های نگه داری گندم 28 10-2 نمونه برداری از گندم برای ارزیابی 30 1-10-2 آزمون نمونه ها 30 فصل 3 آسیاب کردن 32 مقدمه 33 1-3 مواد اولیه خام 33 2-3 مراحل تهیه 33 3-3 مراحل مختلف 34 4-3 شستشوی گندم 36 5-3تمیز کردن به روش خشک36 6-3 الک جدا کننده 37 7-3 جدا کردن بذر علف های هرز37 8-3 آسپیراتور38 9-3 پوست گیری 38 10-3 آهن گیر38 11-3 شن گیر 39 12-3 سیکلون ها 39 13-3 فرآیند آسیاب کردن گندم 40 14-3 مواد افزودنی به آرد40 15-3 مخاطرات و پیشگیری از آنها41 16-3 مداوای بیماران خارش ناشی از حبوبات 44 فصل 4 تکنولوژی تولید ماکارونی 45 مقدمه 46 1-4 مواد اولیه ماکارونی 48 1-1-4 سمولینا48 2-1-4 آب 49 3-1-4 تخم مرغ 50 4-1-4 مواد افزودنی مجاز 51 5-1-4 نمک51 6-1-4 السیتئین هیدروکلراید 51 7-1-4 منو و دی گلیسرید 52 8-1-4 بتا کاروتن52 9-1-4 ویتامین C 52 10-1-4 ویتامین های گروه B 52 2-4 فرآیند تولید ماکارونی53 1-2-4 روش غیر پیوسته 53 2-2-4 مخلوط کردن اجزاء خمیر 53 3-2-4 ورز دادن خمیر 55 4-2-4 دستگاه رشته ساز 56 5-2-4 قالب های ماکارونی 57 تمیز کردن قالب ها و پرس ها 59 6-2-4 خشک کردن ماکارونی59 1-6-2-4 گرمخانه های ماکارونی 59 2-6-2-4 سیستم گرمایش 60 3-6-2-4 فن ها 60 4-6-2-4 سیستم مکش رطوبت 60 3-4 روش های خشک کردن ماکارونی 61 1-3-4 تئوری های خشک کردن ماکارونی 62 2-3-4 نواقص ناشی از روش های خشک کردن 63 4-4 برش و بسته بندی ماکارونی 65 5-4 ویژگی های ماکارونی65 6-4 ویژگی های پخت ماکارونی 65 7-4 کنترل کیفیت فرآورده نهایی 67 1-7-4 ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن 67 2-7-4 کنترل PH 68 3-7-4 نشاسته در آب پخت 68 4-7-4 آزمون قوام رشته ها68 5-7-4 انحناپذیری یا مقاومت به خمش 69 6-7-4 وجود لک 69 7-7-4 رنگ 69 8-7-4 سایر آزمون ها70 9-7-4 ارزیابی حسی محصول نهایی 70 فصل 5 پروسه تولید 72 توزین غلات 73 تخلیه گندم 73 انتقال و حمل غله 73 معایب سیلوهای فلزی 74 سیلو و تجهیزات مورد استفاده در ذخیره سازی 74 سیلوهای فلزی 74 پروسه تولید آرد 75 عملیات بوجاری و تمیز کردن گندم 75 گندم های مصرفی و نا خالصی های آن ها 76 ناخالصی ها و اثرات نامطلوب آنها 76 بوجاری و تمیز کردن گندم از ناخالصی ها 77 دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها 79 عملکرد دستگاههای شن گیر 80 متد کار 81 عملکرد دستگاه پوست گیر 82 عملیات آسیاب گندم 82 الک کروپ 83 والس 83 فیلتراسیون 84 سیستم قسمت الکترونیک فیلتر 84 اختلاط آرد 84 خلاصه پروسه تولید آرد 85 پوستگیر"بوجاری" والس 85 مواد اولیه ماکارونی 87 سمولینا 87 ویژگی های گندم دیوروم 88 خط تولید 88 انبار آرد 89 اضافه کردن گلوتن 86 اکسترودر 89 قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها 92 گرمخانه 93 خشک کردن ماکارونی های فرمی 94 آزمون های کنترل کیفی 95 عوامل موثر در کیفیت 96 آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه 96 الک کردن آرد 96 اندازه ذرات آرد 97 آزمون کمیت و کیفیت گلوتن 94 آزمون تعیین گلوتن مرطوب 97 آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک 98 آزمون رطوبت 98 آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید 98 آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی 98 آزمون پخت 99 فصل 6 آزمایش ها 100 آزمایش اول 101 آزمایش دوم 104 آزمایش سوم 106 آزمایش چهارم 107 آزمایش پنجم 109 آزمایش ششم 110 روش اسپکتروفتومتری آهن 114 فصل 7 شیمی در خدمت پخت و پز 125 عمل پختن و آزاد شدن دیاکسید کربن126 منوساکاریدها 127 الیگوساکاریدها128 پلیساکاریدها128 نشاسته 129 گلیکوژن129 سلولز 129
منابع جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کارآموزی کارشناسی برق – الکترونیک قیمت:75000ریال
موضوع :
گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترو ( کارخانه کیسه بافی خورجین گستر )
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فهرست مطالب فصل اول :مقدمه فصل دوم: معرفی سازمان تاریخچه موقعیت جغرافیایی مأموریت کارگاه فرآیند تولید سفارشی یا کارگاهی معرفی بخشهای مختلف سازمان (بر مبنای ساختار) تولیدات تجهیزات و ماشین آلات مواد اولیه مصرفی مشتریان محصولات علامت مشخصه اصطلاحات فنی فصل سوم :توصیف وضع موجود فصل چهارم: سیستم مکش دستگاه الکسترودر مشخصات کلی دستگاه اکسترودر طریقهی ذوب شدن مواد تغذیه دستگاه مشخصات مدار قدرت عملکردها موتورهای مکش منبع تغذیهDC مدار سیستم مکش اتوماسیون نحوهی تنظیم چشمیهای خازنی نرمال open شیر برقی هوا جهت مکش سیستم حفاظتی مدار علامت اختصاری سیستم مکش فصل پنجم: نمونههایی از نقشه برق دستگاه مکش فصل ششم: نتایج و پیشنهادات معرفی سیستم پیشنهادی بحث حفاظت صنعتی بحث انبارداری بازاریابی صنعتی و اهمیت آن در تولید خلاصه نتایج و یافتهها ضمائم (عکس ها) جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کاراموزی طراحی فرایند تولید قیمت:58000ریال
موضوع : گزارش کاراموزی طراحی فرایند تولید ( شرکت میثاق ماشین قرن )فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) هدف تحقیق: آشنایی با صنعت و ایمن سازی محیط کار و طراحی و ساخت قالبهای برش. مانند تمامی مباحث طراحی ابزار اصول بر سر جای خود باقی است و این اصول باید توسط هر کارآموز جدی فرا گرفته شود هنگامیکه این اصول جزئی از روش تفکر عادی یک طراح شد آنگاه روش های میانبر و غیر معمول را نیز می توان به کار گرفت. همچنین باید مورد خود طراحی قالب مراحلی که طراح قالب جهت سازماندهی قطعات مختلف از نظر شکل و اندازه به کار می برد و ترکیب و مونتاژ قطعات تا رسیدن به مجموعة تعریف شده ای به نام قالب نیز مطالبی را دانست و نیز باید دانست که برای شروع طراحی قالب مراحل مشخصی را باید طی کرد.
نتیجه: همچنین اشیای هر چه بیشتر دانشجویان با صنعت که با گذراندن دوره ی کارآموزی می توانند علاوه بر علم تئوری به علم فنی و عملی نیز دست یابند ونیز با توجه به عنوان رشته ی تحصیلی خود بتواند پروسه ی صنعتی را بررسی کند. و راهکارهایی جهت بهتر سازی محیط کار و کار با دستگاههای صنعتی جهت ایمن سازی هر چه بیشتر محیط کار انجام داد. با CNC شدن ماشین می توان یک ماشین را چند کاره نمود مثلاً از ماشین تراش معمولی کار درل و فرز را نتیجه گرفت و لذا به این دلیل و به دلیل سرعت زیاد تولید ماشین تعداد ماشین های کارخانه را برای یک ظرفیت تولیدی معین کاهش داد که در نتیجه هزینه تعمیر و نگهداری غالباً در مجموع کمتر می شود و هزینه برق و اپراتور و سایر اقلام جنبی کاهش می یابد. ضمناً چون قطعه در یک مرحله برای خیر عملیات تنظیم و مرجع یابی می شود دقت تولید بالاتر می رود. چون ماشین CNCمی تواند سریعاً برای تولید جدید آماده شود نیازی نیست قطعات زیادی را در یک مرحله تولید نمود. جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
تاریخچه شرکت آب مشهد قیمت:5000ریال موضوع : تاریخچه شرکت آب مشهدفرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این تحقیق دریافت می کنید اشاره شده است :
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کارآموزی ایجاد پورتال با استفاده از نرم افزار( share point) رشته کامپیوتر قیمت:75000ریال
موضوع : گزارش کارآموزی ایجاد پورتال با استفاده از نرم افزار( share point) رشته کامپیوتر فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه قطعا مطلع هستید که اولین بار شبکه غیر محلی در سال 1960 توسط آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته سازماندفاع آمریکا با نام "آرپانت" متولد شد.در آن زمان تنها هدف از طراحی این شبکه حول این محور بود تا هر کامپیوتر به کامپیوتردیگری متصل شود و پیامهای ارسالی بتوانند از یک نقطه شبکه به هرنقطه دیگر، از مسیرهای مختلفی بگذرند که با گذشت زمان و ارتباط این شبکه با چندین شبکه ارتباطی دیگر مفهوم جدی تری به نام اینترنت بوجود آمد.احتمالا آن زمان کمتر کسی باور می کرد که این شبکه به چنان عظمتی دست می یابد که مدیریت و کنترل آن چه در بخش مدیریتی و چه در بخش فنی نیاز به هزینه و متخصصین ویژه ای خواهد داشت.اما با نظریه World Wide Web که امروزه میلیون ها بار اطلاعات اینترنت توسط انواع مروگر ها بدست میلیون ها کاربر اینترنت مرور می شود علم اینترنت پا به مرحله جدیدی گذاشته است. مرحله ای پیچیده با کاربری فوق العاده آسان که همین آسان بودن دسترسی بعضا برخی از کاربران را به اشتباه میاندزد که وب همان اینترنت است!هدف از نظریه World Wide Web چیزی نبود جز دسترسی آسان و سریع به خدمات و محتویات اینترنتی از طریق یک Application خاص با قابلیت های مشخص که با ورود این Application ها گام جدید تری در عرصه سرویس دهی اینترنتی و نیز طبقه بندی اطلاعات در اینترنتبه وجود آمد و این رقابت تا جایی رسید که کیفیت، ظاهر و امنیت مرورگر ها نیز برای کاربران مهم تلقی شد و بازار گرمی را برای سازندگان مرورگر ها به وجود آورد.گسترش اطلاعات و سرویس دهی اینترنتی توسط وب سایت ها چنان رشد چشمگیری داشته است که بعید است کسی نام تمامی وب سایت های موجود در اینترنت را از حفظ باشد چرا که می بایست هر روز نام های کوتاه و بلند 20000 سایت جدید را بخاطر بسپارد!از آنجائیکه با حیات وب، کاربری آسان انگیزه اصلی کاربران اینترنت جهت استفاده از این شبکه می باشد پس قطعا دور از ذهن است یک کاربر اینترنتی راضی شود برای استفاده از چندین خدمات مورد نیازش هر روز به چندین سایت سرکشی کند و برای استفاده از آنها مجبور به ثبت نام های تکراری و نیز محافظت از چندین شناسه و رمز عبور متفاوت باشد، از همین رو وب ناخواسته به نسل جدیدی از سرویس دهی رسید که امروزه همگی آنرا با نام وب پورتال می شناسند. فهرست مطالب :
معرفی محل کارآموزی جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کاراموزی چمن کاری رشته مهندسی کشاورزی قیمت:30000ریال موضوع : گزارش کاراموزی چمن و چمن کاری (منطقه 19 شهرداری تهران)فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه : منطقه 19 شهرداری تهران: در منتها الیه جنوبی شهر تهران واقع گردیده است و در جاورت ناطق 16،17،18،20می باشد. این منطقه از بافتی قدیمی برخوردار است و شامل محله های تعددی می باشد که مهمترین آنها عبارتند از: خانی آباد نو، شهرک شریعتی، عبدل آباد، نعمت آباد، صالح آباد لتخواه، شهرک احمدیه و شهرک بخارائی. از جمله اماکن شاخص منطقه نیز می توان به کوره های آجر پزی، میدان تره بار مرکزی شهر تهران و بهشت زهرا و مرقد مطهر امام راحل (ره) و مرکز خرید وفروش همگانی خودرو اشاره نمود. فهرست مطالب :
مقدمه ای از شهرداری منطقه 19 تهران
تعریفی از چمن و چمن کاری
خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن
خاکریزی
رگلاژ
تسطیح
علطک زنی
ماله کشی
بذرپاشی
کود پاشی
ابیاری روزمره
عکسهایی از چمن وچمن کاری جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کارآموزی ساخت پنجره (شرکت رنگین پروفیل کویر) قیمت:30000ریال
موضوع : گزارش کارآموزی ساخت پنجره (شرکت رنگین پروفیل کویر)فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فهرست مطالب فصل اول : معرفی پنجره - پنجره چیست ؟ - آلومینیوم چست؟ - آلومینیوم در دنیا شکوفایی صنعت آلومینیوم در خاورمیانه احداث بزرگترین کارخانه آلومینیوم جهان - درب و پنجره های آلومینیومی فصل دوم : معرفی شرکت رنگین پروفیل کویر - تاریخچه مساحت کارخانه در شاهرود و وضعیت ساختمانی دفتر مرکزی در تهران - تجهیزات و دستگاه - انواع محصولات تولیدی - پروژه های انجام شده پروژه های دولتی بیمارستانها مسکونی - سیستم درب و پنجره های گرمابند (Thermal break) - برنامه های طرح توسعه فصل سوم : تحلیل رقابتی صنعت درب و پنجره سازی آلومینیوم - کالاهای جایگزین در صنعت درب و پنجره سازی آلومینیوم چوب PVS معایب پنجره های PVS ,UPVC آهن تهدید رقبای جدید فصل چهارم : استراتژی بازاریابی - اهداف اصلی - سهم تولید کنندگان داخلی - سنجش عمر محصول در شرکت رنگین پروفیل کویر - نگاه آماری به فعالیت سه ساله اخیرشرکت رنگین پروفیل کویر در داخل کشور جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کارآموزی سیستم توزیع برق (فولاد آذربایجان میانه) قیمت:50000ریال
موضوع : گزارش کارآموزی سیستم توزیع برق (فولاد آذربایجان میانه)فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه برق کارخانه از طریق پست 230 KV شهرستان میانه تامین شده و به 63 KV تبدیل می گردد و از طریق خط انتقال 63 KV دو مداره به پست 63 KV کارخانه انتقال می یابد در پست 63 KV ولتاژ از طریق دو دستگاه ترانسفورماتور به ولتاژ 6.6 KV تبدیل می گردد و به ترانسهای توزیع جهت تبدیل به ولتاژ 6.6 KV / 400 V , 600 V انتقال می یابد . در کارخانه فولاد آذربایجان میانه دو نوع موتور بکار برده شده است که عبارتند از : 1- موتورهای DC تحریک جداگانه برای محرک استندهای خط نورد بکار برده می شود . 2- موتورهای AC سه فاز برای محرک رولرهای شارژ کوره ، دشارژ کوره ، لوپرها ،پمپ های آب ، کمپرسور باد ، موتورهای مبدل فرکانسی برای دورهای متغیر مانند رولرهای خروجی خط نورد و موتورهای جرثقیل ها و .... بکار برده شده است .
فهرست مطالب مقدمه تاریخچه کارخانه شرح مختصری از فرآیند تولید و ظرفیت کارخانه واحدهای کارخانه دیاگرام تک خطی برق کارخانه پست برق کارخانه تجهیزات موجود در داخل پست 63 KV ترانسهای بکار رفته در کارخانه حفاظت ترانس ها انواع تابلوهای برق انواع موتورهای بکار رفته در کارخانه طریقه وصل موتورهای DC به برق طریقه تغذیه موتورهای DC روش ترمزی معکوس کنترل دور حلقه بسته موتورهای DC جزئیات بلوک های مختلف موتورهای DC روش های کنترل دور موتور های القائی سه فاز حفاظت موتورها راه اندازی موتورهای القائی سه فاز مدارهای قدرت برخی از موتورهای القائی سه فاز طریقه تنظیم درجه حرارت داخل کوره طریقه تنظیم فشار داخل کوره ساختار PLC مراجع( References ) جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
طرح توجیهی تولید نخ فانتزی قیمت:30000ریال
موضوع : طرح توجیهی تولید نخ فانتزی فرمت فایل : PDF
ﻓﻬﺮﺳﺖ ﻣﻄﺎﻟﺐ
ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﺳﻨﺠﻲ اﻣﻜﺎن ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
طرح توجیهی کنسرو ذرت و نخود فرهنگی قیمت:30000ریال
موضوع : طرح توجیهی کنسرو ذرت و نخود فرهنگی فرمت فایل : PDF
ﻣﻘﺪﻣﻪ جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
پاورپوینت تاثیر زلزله بر ساختمان های بتن مسلح قیمت:29000ریال
موضوع : پاورپوینت تاثیر زلزله بر ساختمان های بتن مسلح فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)
فهرست مطالب جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
مقله تصفیه آب و فاضلاب به صورت پاورپوینت قیمت:100000ریال
موضوع : مقله تصفیه آب و فاضلاب به صورت پاورپوینت فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش) فهرست مطالب :
اهدف کلی تصفیه فاضلاب جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
رابطة متغیرهای کنترل راهبردی با اثربخشی شرکتهای فعال در بازار سهام تهران قیمت:98000ریال
موضوع : رابطة متغیرهای کنترل راهبردی با اثربخشی شرکتهای فعال در بازار سهام تهران فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) چکیده :
پیش بینی ها درباره سدة 21 فراوان است. اما در مورد ادامه افزایش مرحله ای فشارهای جهانی شدن که تغییرات بنیادین در مرزهای سنتی کشورها و بازارها به همراه دارد، توافق وجود دارد. جهانی شدن فرصتهای با سخاوتی خلق خواهد کرد، از سوی دیگر چالشهای مهمی نیز برای کشورها و مدیران اجرایی در بر خواهد داشت. چشم انداز رقابت جهانی، قوانین و اصول رقابت جهانی را به چالش وادار خواهد کرد، (شاکر – 1999). ما در جهانی زندگی می کنیم که حدوداً از 200 کشور تشکیل شده است. چه بخواهیم و چه نخواهیم از بعضی جهات، از فعالیتهای آنها تأثیر می پذیریم. در شرایط کنونی نداشتن رابطه با کشورهای دیگر غیر ممکن است. بر اساس آمار «سازمان جهانی تجارت» ، در ژوئیه سال 2001 میلادی، 142 کشور عضو آن و 29 کشور مثل روسیه و چین در حال مذاکره برای پیوستن به آن سازمان بوده اند. هر چند پیوستن به سازمان تجارت جهانی اجباری نیست. ولی حداقل تمایل به استفاده از مزایا و فواید آن که سهمش از تجارت جهانی بیش از 90 درصد کل تجارت جهان است، ضرورت عضویت، در آن را اجتناب ناپذیر می کند. با توجه به اینکه پیشرفتهای نظام تجارت جهانی، اثر قاطعی بر محیط کسب و کار دارد، ملاحظه محیط کسب و کار یکی از عوامل مهم، در پایداری و رشد آینده شرکتهای بازرگانی خواهد بود. از طرف دیگر شرکتهای بازرگانی در دنیا به سمت جهانی شدن گرایش گسترده ای یافته اند. شرکتهای ایرانی به ناچار – حداقل در داخل کشور- در مقابل بعضی از آنها قرار می گیرند به طوری که در حال حاضر بسیای از شرکتهای ایرانی از این تقابل در امان نیستند. ایستایی و مقابله دربرابر شرکتهای خارجی یا داشتن موضع تهاجمی نسبت به آنها، مستلزم پاییدن و پویش مناسب محیط و فراهم آوردن ابزار لازم است. بهعلاوه یکی از هدفهای عمده سیاستهای اقتصادی کشور، رهایی از تکیه بر وابسته بودن به صادرات تک محصولی (نفت) است. بدون توجه به شرایط و تحولات محیطی، چگونه می توان رقبای توانمند را شناخت و با آنان مقابله کرد.شرکتهای ایرانی به منظور آمادگی برای تطابق با محیط، باید از انعطاف پذیری لازم برخوردار باشند. چارلز هندی، یکی از نظریه پردازان برجسته سازمان و نویسنده عصر بی خردی و عصر تضاد ، اخیراً از یک داستان جالب استفاده کرده است. داستان پیکی که بدون داشتن هرگونه حق اقدام خارج از چارچوب قوانین خشک، باعث اتلاف منابع سازمانی میشود. این موضوع را دس در مقاله خود با عنوان فارغ از کنترل (راهبردی ) ، به منظور آگاه کردن سازمانها از ضرورت انعطاف پذیری، بیان میکند
فهرست مطالب :
فصل اول : کلیات پژوهش 1 1-1- مقدمه 2 2-1- مسأله 2 3-1- سابقه موضوع 4 4-1- هدف 5 5-1- ضرورت و اهمیت پژوهش 6 6-1- پرسشهای پژوهش 7 7-1- فرضیه های پژوهش 7 8-1- واژههای کلیدی پژوهش 8
فصل دوم : مبانی نظری پژوهش 9 1-2- مقدمه 10 2-2- سامانه های کنترل راهبردی 10 3-2- ناپیوستگی محیطی 13 1-3-2- نیروی های اجتماعی 13 2-3-2- نیروهای اقتصادی 13 3-3-2- نیروهای فناوری 14 4-3-2- نیروهای سیاسی 14 5-3-2- آثار ناپیوستگی های محیطی 14 4-2- تعریف کنترل راهبردی 15 1-4-2- کنترلهای مثبت و منفی 16 2-4-2- کنترلهای نتایج و اقدام 17 3-4-2- ضرورت کنترل 20 4-4-2- تعریف راهبرد 20 1-4-4-2- معیارهای راهبرد اثر بخش 21 5-2- تفاوت کنترل راهبردی با کنترل مدیریت 23 1-5-2- کنترل اجرای راهبرد 23 2-5-2- روایی فرضیات راهبرد 24 3-5-2- مدیریت مقوله راهبردی 24 4-5-2- کنترل تعاملی 24 5-5-2- بررسی های دوره ای راهبرد 25 6-5-2- اهمیت کنترل راهبردی 27 7-5-2- بررسی اجمالی رویکردهای کنترل راهبردی 28 1-7-5-2- رویکرد سنتی 28 2-7-5-2- رویکرد های جایگزین 28 1-2-7-5-2- رویکرد انتقادی 29 1-1-2-7-5-2- پاییدن محیطی به منظور کنترل فرضیه 32 2-1-2-7-5-2- پویش محیطی به منظور نظارت راهبردی 33 3-1-2-7-5-2- کنترل آماده باش ویژه 35 2-2-7-5-2- رویکرد تنظیم متمرکز 36 6-2- کنترل حرکت راهبردی 37 7-2- کنترل جهش راهبردی 37 8-2- روشهای تدوین راهبرد 39 9-2- تطبیق کنترلهای راهبردی سطح کسب و کار با راهبرد 40 10-2- یادگیری و کنترلهای راهبردی 45 11-2- انواع کنترل حرکت راهبردی و جهش راهبردی 48 1-11-2- تعیین متغیرهای کلیدی 51 2-11-2- ساز و کارهای کنترل حرکت راهبردی 53 3-11-2- یک چارچوب اقتضایی برای کنترل راهبردی زمان صلح 56 12-2- گذر از کنترل حرکت راهبردی به کنترل جهش راهبردی 57 13-2- گذر از کنترل جهش راهبردی به کنترل حرکت راهبردی 58 14-2- سلسله مراتب کنترل راهبردی 59 15-2- کنترل راهبردی در انواع مختلف شرکتها 61 16-2- عملیاتی کردن کنترل راهبردی 61 1-16-2- تیمهای کنترل راهبردی 63 2-16-2- نقش مدیریت ارشد 63 3-16-2- نقش کنترل کننده مدرن 66 17-2- اثربخشی سازمانی 67 1-17-2- مقدمه 67 2-17-2- اهمیت عملکرد سازمان در مدیریت راهبردی 67 3-17-2- محدود کردن مفهوم عملکرد سازمانی 68 4-17-2- سنجش عملکرد سازمان 69 5-17-2- تعریف اثربخشی 70 6-17-2- مقایسه اثربخشی موسسات دولتی با شرکتهای خصوصی 72 7-17-2- معیارهای اثربخشی 72 8-17-2- مدل ارزشهای رقابتی 74 9-17-2- چشم اندازهای مدیریتی از اثربخشی 76 10-17-2- چارچوب نظری پژوهش 77 11-17-2- جمع بندی فصل دوم 83 فصل سوم : روش شناسی پژوهش 85 1-3- مقدمه 86 2-3- جامعه آماری 86 3-3- روش نمونه گیری و حجم نمونه 86 4-3- ابزارهای جمع آوری داده ها 88 1-4-3- منابع داده ها 88 2-4-3- پایایی پرسش ها 89 3-4-3- متغیرهای اندازه گیری شده در پژوهش 89 4-4-3- نوع متغیر و مقیاسهای اندازه گیری 92 5-3- روش تجزیه و تحلیل داده ها 93 1-5-3- مدل تجزیه و تحلیل داده ها 93 2-5-3- روشهای آماری برای تحلیل داده ها 94
فصل چهارم: تحلیل داده ها 96 1-4- مقدمه 97 2-4- تحلیل پایایی پرسش های پرسشنامه 97 3-4- توزیع فراوانی دادهها 100 4-4- آزمون کولموگوروف- اسمیرنوف 111 5-4- همبستگی متغیر ملاک اثربخشی با متغیرهای پیش بین کنترل راهبردی 114 6-4- تحلیل رگرسیون چند متغیری خطی 117 7-4- گزینش متغیرهای پیش بین 124 8-4- نمودار پراکنش 124 9-4- بررسی مقادیر پرت 125 فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری 127 1-5- مقدمه 128 2-5- مروری بر چارچوب نظری پژوهش 128 3-5- یافته های مهم پژوهش 129 4-5- نتایج و پیشنهادهای پژوهش 133 1-4-5- پیشنهاد به پژوهشگران 143 2-4-5- پیشنهاد به شرکتهای بازرگانی 144 3-4-5- پیشنهاد به دولت 148 منابع 153 پیوست 1 162 پیوست2 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
پاورپوینت کالباسهای حرارت دیده قیمت:29000ریال
موضوع : پاورپوینت کالباسهای حرارت دیده (تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی)فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش) چکیده : تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.
فهرست مطالب: جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
روش به وجود اوردن و برطرف کردن آسفالت در مخزن قیمت:98000ریال
موضوع : چگونگی برطرف کردن و تشکیل آسفالت در مخزنفرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه : امروزه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی، بعنوان یکی از مهمترین تکنولوژیهای که در آن از گاز طبیعی استفاده میشود، مطرح است. گاز سنتز کاربردهای فراوانی از قبیل استفاده به عنوان خوراک در کارخانه تولید آمونیاک، تولید اسید استیک و اسید فرمیک، خوراک فرآیندهای هیدروکراکتیگ و هیدروتریتینگ در پالایشگاهها، تولید متانول و بسیاری موارد دیگر دارد.اما تولید گاز سنتز با استفاده از روشهای متعددی انجام میشود. این روشها به دو بخش عمده، حرارتی و کاتالیستی تقسیم می شوند. یکی از مهمترین این روشها، فرآیند رفرمینگ با بخار آب کاتالیستی است که عمدتاً از فلز نیکل بعنوان کاتالیست در آن استفاده میشود.در این پروژه ابتدا در فصل اول به شرح کلی از وضعیت گاز طبیعی در جهان و ایران و تکنولوژیهای گاز طبیعی پرداخته میشود. در فصل دوم شرح کلی پیرامون روشهای تولید گاز سنتز ارائه میگردد. در فصل سوم به شرح فرآیند رفرمینگ بخار برای تولید متانول از گاز سنتز به طور مفصل شرح داده می شود و سپس در فصل چهارم به طراحی یک واحد رفرمینگ بخار یا SRI میپردازیم. در انتها جمع بندی از مطالب فوق بیان میگردد. فهرست مطالب : مقدمه. ۱ فصل اول: ۲ وضعیت گاز طبیعی در ایران و جهان. ۲ ۱-۱- مقدمه. ۳ ۱-۲- گاز طبیعی در جهان. ۳ ۱-۳- ذخایر و منابع. ۱۱ ۱-۴- چرا از گاز طبیعی استفاده می کنیم؟. ۱۴ ۱-۵- تکنولوژی های استاندارد گاز طبیعی.. ۱۴ ۱-۶- سیمای صنعت گاز ایران. ۱۵ ۱- ۷- پالایش گاز طبیعی در ایران: ۱۶ ۱- ۸- سیستم انتقال گاز طبیعی: ۱۷ روشهای تولید گاز سنتز. ۱۸ ۲-۱- مقدمه. ۱۹ ۲-۱-۱- اهمیت گاز سنتز. ۱۹ ۲-۲- عمده مصارف گاز سنتز: ۲۰ ۲-۳- روشهای تولید گاز سنتز. ۲۲ ۲-۳-۱- گازی شکل کردن زغال سنگ (Coal Gasification) 22 2-3-2- رفرمینگ بخار (steam reforming) 25 2-3-3- رفرمینگ حرارتی خود به خود (ATR) 31 2-3-4- اکسیداسیون جزئی (POX) 32 2-3-5- اکسیداسیون جزئی کاتالیستی (cpo) 33 2-3-6- رفرمینگ دو مرحله ای.. ۳۵ ۲-۳-۷- رفرمینگ تبدیل حرارتی (heatexchanger reforming) 36 2-3-8- روش های ترکیبی ریفرمینگ…. ۳۶ فصل سوم: ۴۷ تولید گاز سنتز بطریق SMR. 47 3-1- شرح کلی.. ۴۹ ۳-۲- مقدمه: ۵۱ ۳-۳- تکنولوژی.. ۵۲ ۳-۴- تولید گاز سنتز. ۵۴ ۳-۴-۱- سولفور زدایی: ۵۴ ۳-۴-۲- هیدروکربن های رفرمینگ بخار. ۵۵ ۳-۴-۳- توصیف فرآیند و تجهیزات… ۵۷ ۳-۴-۳-۱- رفرمر Lurgi 57 3-4-4- آرایش جای گزین فرآیند. ۶۱ ۳-۴-۳-۱- پیش رفرمینگ (Prereforming) 61 3-4-4-2- Co2 به عنوان خوراک اضافی.. ۶۲ ۳-۴-۵- بازیابی گرمای بازمانده ۶۴ ۳-۴-۶- قسمت سرمایش گاز دودکش… ۶۴ ۳-۴-۷- قسمت سرمایش گاز رفرم شده ۶۵ ۳-۵- سنتز متانول. ۶۶ ۳-۵-۱- چکیده ۶۶ ۳-۵-۲- شرح فرآیند و تجهیزات… ۶۶ ۳-۵-۲-۱- راکتور متانول. ۶۶ ۳-۵-۲-۲- چرخه سنتز متانول. ۷۲ ۳-۶- واحد تقطیر متانول. ۷۳ ۳-۶-۱- چکیده ۷۳ ۳-۶-۲- شرح فرآیند و تجهیزات… ۷۶ ۳-۶-۲-۱- تقطیر با صرفه جویی در هزینه. ۷۶ ۳-۶-۲-۲- تقطیر با صرفه جویی در انرژی.. ۷۹ ۳-۶-۲-۳- روشهای دیگر. ۸۰ ۳-۸- خدمات و واحدهای خارج از شبکه. ۸۴ ۳-۸-۱- سیستم آب سرد. ۸۴ ۳-۸-۲- سیستم گاز بی اثر, دستگاهها و منبع هوای پلنت… ۸۵ ۳-۸-۳- سیستم مشعل.. ۸۶ ۳-۸-۴- دیگ بخار راه انداز. ۸۶ ۳-۸-۵- واحد تصفیه آب… ۸۶ ۳-۸-۶- ژنراتور نیرو. ۸۷ فصل چهارم: ۸۸ طراحی یک واحد صنعتی به روش SMR و تولید گاز سنتز. ۸۸ ۴-۱- مقدمه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی به روش SMR. 89 4-2- شرح عملیات… ۹۲ سیستم تفکیک دی اکسید کربن: ۹۵ ۴-۲-۱: رفرمینگ بخار و بازیافت حرارتی ( قسمت ۱۰۰) ۹۵ ۴-۲-۲- تفکیک دی اکسید کربن ( قسمت ۲۰۰) : ۹۹ ۴-۲-۳- جداسازی هیدروژن ( قسمت ۳۰۰ ) ۱۰۰ ۴-۳- شرح عملیات… ۱۱۰ ۴-۴- برآورد هزینه (Cost Estimate) 114 نتیجه گیری و جمع بندی: ۱۳۵ منابع و مآخذ: ۱۳۷ جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
طرح توجیهی تولید الکل از خرما با فرمت ورد قیمت:98000ریال
موضوع : طرح توجیهی تولید الکل از خرما با فرمت ورد فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه : کارآفرینی عبارت است از (مهندسی مثلث دانش ـ روش ـ ابزار ـ ) . مدیران متعارف می کوشند در درون یک مثلث قبلاً تشکیل شده فعالیت کنند ، اما کار آفرینان می کوشند ابعاد مثلث فناوری را تغییر دهند و مثلث فن آوری به ندرت قابل انقباض است ، جز در مواردی که روشها ممکن است سیر انحطاطی پیدا کنند که ضلع روش کوچک می شود - مثلث فناوری - و بنابراین توانمندی فناوری کاهش می یابد . در عموم موارد بعد دانش یا ابزار رو به گسترش است بنابراین مساحت مثلث را افزایش می دهد و مساحت مثلث شاخص گسترش فنّاوری است . کار آفرین مدیری است که علاوه بر داشتن دانش (یا بینش ) و تجربه نوآور نیز هست و این نوآوری خطر پذیری دارد . جهانی شدن بازارها ، تشویق و پشتیبانی از کار آفرینی در کشورها را به عنوان امری ضروری ساخته است . ایجاد مرکز و جایگاهی برای کارآفرینان که منابع تولید ثروت اند به سود جامعه است . ایجاد این مراکز ، انتقال فنّاوری از دانشگاها به بازار و استخدام دانشجویان خالق ایده است که به این سبب ایجاد این مراکز برای دانشگاهیان نیز سودمند است . یکی از ضرورت های ایجاد دانشگاه کار آفرین ایجاد سرمایه است . کار آفرینان برای عملی ساختن ایده های خود با مشکل مواجهند . از یک سو ، سرمایه داران بزرگ فرصت شنیدن ایده های کار آفرینان و پرداختن به کار های کوچک را ندارند و از سوی دیگر سرمایه های خود را صرف پروژه های کلان می نمایند در نتیجه وجود دانشگاه که نقش مرکز پشتیبانی از کار آفرینی را به عنوان پل ارتباطی بین کارآفرینان و سرمایه داران ایجاد می کند ، ضروری است . (اکبری ، 1380 ) معتقد است که به رغم آنکه برخی از صاحبنظرآن معتقدند کار آفرینی با آموزش مستقیم حاصل نمی شود و باید به روش پرورشی کار آفرینان را تربیت کرد . اما هیچ کس منکر این مطالب نیست که استفاده از فنّآوریهای نو وایجاد کسب و کار جدید بدون آموزش و پژوهش در عمل دست نیافتنی است . با مراجعه به اطلاعات موجود دربارة افزایش رشته های دانشگاهی ، کار آفرینی در کشور های توسعه یافته و در حال توسعه ، اهمیت نظام آموزشی و پژوهشی در توسعة کار آفرینی و تربیت کارآفرینان بیشتر مشخص می شود . به عبارت دیگر ارتباط مستقیمی بین پیشرفت فنّاوری و ضرورت آموزش کارآفرینان وجود دارد جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی قیمت:90000ریال
موضوع : گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) چکیده : شرکت نان آوران سبوس در آبان ماه سال 1379 با شعار نان همراه با سلامتی فعالیت خود را با تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی درمنطقه غرب شهر تهران آغاز نمود.این شرکت ضمن بکار گیری روشهای نوین و علمی در تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و بدون ضایعات در بسته بندیهای مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه ای در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید.دریافت دو لوح تقدیر بهترین تولید کننده نان کشور در سالهای 82 و 81 گواه بر این مدعاست.شرکت نان آوران سبوس به منظور دسترسی آسان تمامی هموطنان عزیز به نان های تازه ، بهداشتی ،بدون ضایعات و مطابق با ذائقه آنها در هر منطقه جغرافیایی با مساعدت دولت مهرورز و همیاری مسئولان محترم هر استان اقدام به احداث کارخانه های مدرن و پیشرفته در استان های کشور نموده است که دراین راستا می توان به احداث کارخانه نان در استان های قزوین ،فارس ،بوشهر و کرمان که به زودی راه اندازی خواهد گردید اشاره نمود. فهرست : 1)تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس 2)شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس 4) مراحل تولید: 1-4) مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس 1-1-5 آماده کردن خمیر dough development 1-5)فرآیند مجتمع نان آوران سبوس 2-1-5)مخلوط کردن اجزای خمیر mixing 3-1-5)عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر 4-1-5)مشت زدن به خمیر punching 7-1-5)گردکن خمیر Rounding 8-1-5)تخمیر میانی Intermediate 5-1-5)شکل دادن خمیر Dough Make Up 6-1-5)چانه گیری Dough Dividing 9-1-5)قالب گیری 10-1-5)تخمیر نهایی 11-1-5)پخت نان 6)محصولات مجتمع نان آوران سبوس 1)کنترل کیفیت مجتمع نان اوران سبوس ویژگی تولیدات مجتمع کارخانه نان آوران سبوس 1-6)معرفی محصولات مجتمع نان آوران سبوس وظایف کنترل کیفیت که شامل: 1-1)استاندارد مواد غذایی 2-1)جنبه های کنترل کیفیت کارخانه 5-1)کنترل کیفیت در حین فرآیند 3-1)کنترل کیفیت مواد اولیه 4-1)کنترل کیفیت در آزمایشگاه 6-1)کنترل کیفیت محصول نهایی فصل سوم آزمایشهای شیمیایی،فیزیکی 2)آزمایشات شیمیایی مربوط به انواع آرد 1-2) اندازه گیری رطوبت برای انواع آرد 3-2)اندازه گیری خاکستر برای انواع آرد 4-2)مقدار گلوتن انواع آرد 5-2) اندازه گیری جذب آب گلوتن (3) آزمایشات فیزیکی مربوط به انواع آرد 1-3)اندازه گیری پروتئین در آرد -رویه : 2-3) فیبر و اهمیت آن 3-3) آزمایش اندازه گیری چربی در آرد 1-4) رطوبت خمیر مایه نان (4) آزمایشات شیمیایی مربوط به خمیر مایه (مخمر)نان 2-4) قابلیت ورآمدن خمیر مایه نان 3-4) اندازه گیری قابلیت تعویق خمیر مایه نان در آب 5-4)اندازه گیری قدرت تخمیر مایه خشک 4-4)اندازه گیری ph خمیر مایه نان (5) آزمایشات شیمیایی مربوط به روغن ها و چربی های خوراکی (به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی (به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی 2-5)اندازه گیری میزان اسیدیته روغن ها و چربی های خوراکی 3-5) اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی های خوراکی اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی ها ی خوراکی (6) آزمایش شیمیایی مربوط به نمک (7) آزمایش شیمیایی مربوط به پودر کاکائو (8) آزمایش شیمیایی مربوط به شیر خشک جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
تحقیق بررسی عملکرد مدیران قیمت:98000ریال موضوع : تحقیق بررسی عملکرد مدیران (تحصیلکرده و غیر تحصیلکرده) فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه:با اینکه امروزه مدیریت در دنیای پیچیده و متحول جایگاه اساسی خود را پس از فراز و نشیب های بسیار پیدا کرده است، به نظر میرسد در کشور ما بیان فوق مصداق کامل عینی پیدا نکرده است . مدیریت آموزشی نیز از این امر مستثنی نبوده و هنوز جایگاه واقعی خود را در مفهوم علمی خود باز نیافته است. هنوز هم در موارد بسیاری ،مدیران فعلی آموزشی در نهایت مدیران آموزشی به معنی مجری قوانین و مقررات جاری هستند نه «رهبر آموزشی» و لازمه این کار توجه به مدیریت آموزشی و بها دادن به آن در مفهوم علمی آن است.از میان انواع مدیریت آموزشی، مدیریت آموزشی در سطح مدارس یکی از با اهمیت ترین و حساس ترین وظایف محسوب میگردد. آموزش در مدرسه انجام می گیرد و کیفیت آموزش و نتایج آن نیز به مدرسه بستگی دارد. لذا نظام آموزشی باید از مدیران توانا، کار آمد و کار آزموده در سطح مدارس برخوردار باشد تا بتواند وظایف خطیر خود را به نحو موثر به انجام برساند، و این امر مستلزم آن است که نظام آموزشی از یک در جهت پرورش و جذب مدیران ماهر و تحصیل کرده گام بردار و از طرف دیگر سیستم انتخاب و انتصاب مدیران آموزشی را طوری طراحی نماید که از طریق مدیران شایسته و کاردان و تحصیل کرده به سمت های مدیریت آموزشی انتخاب کردند. فهرست مطالب : فصل اول مقدمه تعریف موضوع اهمیت موضوع اهداف تحقیق فرضیات تحقیق قلمرو تحقیق تعاریف اصطلات فصل دوم پیشینه و ادبیات تحقیق فصل سوم سیر تحول مدیریت نظریه کلاسیک مدیریت نظریه مدیریت علمی نظریه مدیریت اداری نظریه بوروکراسی مزایا و محدودیتهای عمده تئوری کلاسیک مدیریت مکتب روابط انسانی تئوری علم مدیریت نگرش سیستمی مدیریت اقتضائی تاثیر تئوریهای مدیریت بر مدیریت آموزشی تعاریف مدیریت ویژگیهای منحصر به فرد مدیریت مهارت مورد نیاز مدیران عوامل موثر در موفقیت مدیران ارزشیابی اثر بخشی و کارآمدی مدیران عوامل موثر در اثر بخشی سازمان وظایف مدیران برنامه ریزی انواع برنامه ریزی مراحل عمده برنامه ریزی برنامه ریزی موثر سازماندهی-تامین بکارگیری نیروی انسانی نظارت و کنترل هدایت و رهبری سلسله مراتب نیازها انگیزش و رفتار بهداشت روانی تئوری x و y نظریه گروهای انسانی مطالعات در مورد نظریه رهبری سیستم مدیریت لیکرت رهبری اقتضایی رهبری موفق همگانی و رهبری رهبری مبتنی بر عشق و محبت مدیریت مشارکتی شرایط لازم برای اثر بخش بودن مشارکت مزایای مشارکت برنامه ریزی و اجرای تغییر فرآیند ایجاد تغییر خلاقیت و نوآوری فرآیند خلاقیت ویژگی افراد خلاق موانع خلاقیت استراتژی نوآوری روابط انسانی روابط انسانی در مدرسه شاخص روابط انسانی مطلوب عوامل موثر در ایجاد رضایت خاطر معلمان فصل چهارم روش تحقیق جامعه آماری ابزار جمع آوری اطلاعات نحوه جمع آوری اطلاعات روشهای آماری تحقیق فصل پنجم جدول توزیع پاسخهای مربوط به فرضیه یک نمودار فرضیه 1 جدول شماره 2 فرضیه 1 جدول توزیع پاسخهای مربوط به فرضیه دو نمودار فرضیه 2 جدول شماره 2 فرضیه 2 جدول توزیع پاسخهای مربوط به فرضیه سه نمودار فرضیه 3 جدول شماره 2 فرضیه 3 جدول توزیع پاسخهای مربوط به فرضیه چهار نمودار فرضیه 4 جدول شماره 2 فرضیه 4 جدول توزیع پاسخهای مربوط به فرضیه پنج نمودار فرضیه 5 جدول شماره 2 فرضیه 5. خلاصه تحقیق و نتیجه پیشنهادات محدودیتها و تنگناهای تحقیق پیوستها منابع و ماخذ پرسشنامه جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
تحقیق تناسبات در معماری مسکونی ایران قیمت:50000ریال
موضوع : تحقیق تناسبات در معماری مسکونی ایران فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) چکیده : در این مقاله ابتدا با تعاریف، انواع و کاربردهای مقیاس آشنا می شویم. در ادامه عناصر و اصول کلاسیک معماری ایران را بررسی می کنیم. سپس پیرامون تناسبات طلایی و انسانی در معماری صحبت می کنیم و پیمون در ایران و کن در ژاپن را معرفی می کنیم همچنین با لوکوربوزیه و سبک کارش آشنا می شویم و در پایان گذری بر تاریخ معماری و شهرسازی ایران داریم فهرست مطالب : اصول کلاسیک معماری ایران.................... 10 شناخت معماری سنتی ایران.................... 22 مطالبی پیرامون تناسبات طلایی و انسانی در معماری 24 تناسب طلایی................................. 24 تناسبات در یونان........................... 25 تناسبات انسانی............................. 27 پیمون در ایران............................. 29 کن در ژاپن................................. 30 لوکوربوزیه................................. 31 گذری بر تاریخ شهرسازی و معماری معاصر ایران. 32 فصل سوم: متدها و روش های جمع آوری اطلاعات 38 متدها و روش های جمع آوری اطلاعات............ 39 فصل چهارم: نتیجه گیری................... 40 نتیجه گیری.............................. 41 منابع و مآخذ............................ 42 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
تحقیق بررسی روش و تأثیر آموزشی ناشنوایان در پیشرفت تحصیلی انها قیمت:98000ریال
موضوع : تحقیق بررسی روش و تأثیر آموزشی ناشنوایان در پیشرفت تحصیلی انهافرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه :
فهرست مطالب : جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
بررسی روشهای تحلیلی وتجربی ضربه عرضی برروی صفحات کامپوزیتی قیمت:80000ریال
موضوع : بررسی روشهای تحلیلی وتجربی ضربه عرضی برروی صفحات کامپوزیتی جهت اخذ درجه کارشناسی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه :
ماده کامپوزیت لایهای، شامل لایههایی از حداقل دو ماده متفاوت است که توسط باندهایی به هم متصل شدهاند. نتیجه روی هم قرار گرفتن لایهها به منظور ترکیب بهترین خواص تک تک آنها برای ایجاد ماده جدیدی است یا موارد استفاده بیشتر. خواصی که توسط روی هم چیدن لایهها تقویت میشوند عبارتند از: استحکام ـ سفتی وزن کم، مقاومت در برابر ضربه و غیره. لایهها میتوانند غیر ایزوتروپ باشند. و نیز لایهها را میتوان به نحوی انتخاب نمود که سفتی و مقاومت موردنیاز در طراحی یک سازه حاصل شود. فهرست مطالب:
پیش گفتار جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
پاورپوینت نمودار تعادلی آهن وکربن (FE-C) قیمت:35000ریال
موضوع : پاورپوینت نمودار تعادلی آهن وکربن (FE-C)فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)
فهرست مطالب : جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
گزارش کارآموزی اصول کار سنسور قیمت:50000ریال
موضوع : گزارش کارآموزی اصول کار سنسورهای اثر هال ( مگنتواستریکتیو و مگنتورزیستیو ) فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه بطور کلی موقعیت سنجی از روش های مختلف زیر قابل حصول است :خازنی، جریان یورشی، نوری، مقاومتی، سونار، لیزری، پیزوالکتریک، القایی، مغناطیسی.سنسور های مغناطیسی برای بیش از 2000سال است که در حال استفاده می باشند. کاربرد اخیر سنسورهای مغناطیسی در رهیابی یاناوبری(Navigation) می باشد.سنسورهای مغناطیسی از آهنربای دائمی و یا آهنربای الکتریکیِ تولید شده از جریان ac و dc استفاده می کند. سنسورهای مغناطیسی ، بطور کلی ، بر میدان مغناطیسی عمل می کنند و ویژگیهای آنها تحت تاثیر میدان مغناطیسی تغییر می کند. از ویژگیهای این سنسورها غیر تماسی بودن (Noncontact) آنهاست. در آنها هیچ اتصال مکانیکی میان قسمت های متحرک و قسمت های ثابت وجود ندارد. این خاصیت منجر به افزایش طول عمر آنها شده است. علاوه بر این لغزش قسمت های متحرک بر هم، در دیگر سنسورها مثل پتانسیومتر باعث ایجاد نویز می شود، که این مشکل در سنسورهای مغناطیسی رفع شده است. فهرست مطالب : مقدمه سنسورهای اثر هال سنسورهای مگنتو استریکتیو سنسورهای مگنتو رزیستیو جمع بندی جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |
طرح توجیهی تولید و پرورش بوقلمون قیمت:50000ریال موضوع : طرح توجیهی تولید و پرورش بوقلمون فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) جهت تولید و پرورش بوقلمون سرمایه مورد نیاز را میتوان به دو بخش ثابت و جاری تقسیم نمود که با توجه به نرخ تورم، در زمان اجرای پروژه میزان سرمایهگذاری نیز میتواند تغییرکند.به طور مثال نرخ ساخت و سازها، هزینههای مربوط به آب، برق و سوخت، دستمزدهای کارگری، هزینه خوراک و … باید به نرخ روز و در زمان اجرای پروژه محاسبه گردد.در جداول زیر سعی گردیده تا خلاصه ای از هزینه های مورد نیاز جهت اجرای طرح پرورش بوقلمون گوشتی در مقیاس 5000 قطعه در هر دوره و یا بعبارتی 10000 قطعه در سال، در اختیار شما قرار داده شود، اما همانطور که در بالا اشاره گردید هزینه های مطروحه می توانند بسته به موقعیت منطقه، نوع سیستم پرورشی و خصوصاٌ زمان اجرا، بسیار متفاوت از اعداد داده شده باشند. جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید |