نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش

با افزایش رشد جمعیت و افزایش تقاضای محصولات مرکب چوبی در جهان، کشورهای پیشرفته و حتی کشورهای غنی از جنگل به فکر استفاده کردن از منابع لیگنوسلولزی و غیر چوبی در تولید محصولات مرکب چوبی می باشند در کشور ما «ایران» صنایع کاغذ و اوراق فشرده چوبی هنوز به طور سنتی از جنگل برای تامین الیاف و مواد اولیه استفاده می کنند
دسته بندی کشاورزی
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 978 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 120
بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم  و تراشه روکش راش

فروشنده فایل

کد کاربری 510
کاربر

دانشکده مهندسی چوب و کاغذ و جنگلداری

بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش 120

مقدمه

با افزایش رشد جمعیت و افزایش تقاضای محصولات مرکب چوبی در جهان، کشورهای پیشرفته و حتی کشورهای غنی از جنگل به فکر استفاده کردن از منابع لیگنوسلولزی و غیر چوبی در تولید محصولات مرکب چوبی می باشند. در کشور ما «ایران» صنایع کاغذ و اوراق فشرده چوبی هنوز به طور سنتی از جنگل برای تامین الیاف و مواد اولیه استفاده می کنند.

در صورتی که با توجه به عواملی نظیر افزایش رشد جمعیت و متعاقب آن افزایش تقاضای جامعه برای محصولات مرکب چوبی، فقیر بودن پوشش جنگلی در ایران و محدودیت بهره برداری از جنگل های شمال، ممنوعیت واردات گرده بینه با پوست، لزوم توجه به سایر منابع لینگوسلولزی نظیر پسماندهای کشاورزی و جایگزینی گیاهان غیر چوبی مثل نی، باگاس، کاه گندم و کاه برنج امری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.

ایران از نظر پوشش جنگلی فقیر می باشد و فقط 7% از اراضی کل کشور از جنگل پوشیده شده است. میزان چوب هیزمی مورد نیاز صنایع تخته خرده چوب و تخته فیبر1077200 مترمکعب در سال، و میزان هیزمی که هر ساله از جنگل های شمال برداشت می شود 661250 مترمکعب

می باشدکه بخشی از این منابع به وسیله صنایع کاغذمصرف می گردد ، ملاحظه می شود که صنایع فوق الذکر برای دست یابی به ظرفیت های تولید، با کمبود بیش از نیم میلیون متر مکعب مواد اولیه مواجه هستند که باید به طریقی تامین گردد. در حال حاضر مساله مواد اولیه یکی از چالش های بسیار بزرگ صنایع اوراق فشرده چوبی و سایر صنایع سلولزی کشور می باشد.

فهرست مطالب

عنوان

فصل اول : مقدمه

1- کلیات

1-1 تعریف تخته خرده چوب

1-2 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان

1-3 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در ایران

1-4 مصرف تخته خرده چوب درکشور

1-5 نحوه ساخت تخته خرده چوب

1-6 مشخصات گیاه شناسی کاه گندم

1-7 ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی کاه گندم

1-8 اهداف انجام این مطالعه

فصل دوم : سابقه تحقیق

فصل سوم : مواد و روشها

3-1 عوامل متغیر

3-2 عوامل ثابت

ارائه تجزیه و تحلیل نتایج

3-3 مراحل ساخت تخته های آزمایشگاهی

3-3-1 تهیه ماده اولیه

3-3-2 تعیین درصد رطوبت خرده چوب و کاه گندم

3-3-3 تعیین ابعاد کاه گندم

3-3-4 نوع چسب

3-4 بررسی خصوصیات رزین

3-4-1 گرانروی رزین

3-4-2 PH محلول رزین

3-4-3 درصد مواد جامد رزین

3-4-4 تعیین وزن مخصوص چسب

3-4-5 تعیین زمان انعقادچسب

3-5 آنالیز شیمیایی کاه گندم

3-5-1 تعیین مقدار لیگنین

3-5-2 تعیین مقدار سلولز

2-5-3 تعیین مقدار خاکستر

3-6 چسب زنی تراشه های روکش راش و کاه گندم

3-7 هاردنر(کاتالیزور

3-8 تشکیل کیک

3-9 پرس کردن

3-10 کلیماتیزه کردن تخته ها

3-11 تهیه نمونه های آزمونی

3-12 اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخته ها

3-12-1 اندازه گیری دانسیته و رطوبت تخته ها

3-12-2 آزمایش اندازه گیری مدول گسیختگی (MOR ) و مدول آلاستیسیته(MOE )

3-12-3 آزمایش اندازه گیری مقاومت چسبندگی داخلی ( IB )

3-12-4 آزمایش تعیین میزان واکشیدگی ضخامت و جذب آب ( 2و24 ساعت )

3-12-5 آزمایش مقاومت به ضربه

فصل چهارم : نتایج

4-1 مقاومت خمشی (MOR )

4-1-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی (MOR )

4-1-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی ( MOR )

4-1-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشی ( MOR )

4-2 مدول آلاستیته(MOE )

4-2-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته(MOE )

4-2-2 تاثیر مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستیته(MOE )

4-2-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستیته( MOE )

4-3 مقاومت به ضربه (IBS )

4-3-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )

4-3-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )

4-3-3 تاثیر مستقل درصد اختلاط و درجه حرارت بر مقاومت به ضربه (IBS

4-4 چسبندگی داخلی

4-4-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی ( IB )

4-4-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB )

4-4-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB )

4-5 جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )

4-5-1 تاثیر مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )

4-5-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )

4-5-3 تاثیر مستقل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از2 ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2)

4-6 جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

4-6-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24 )

4-6-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24 )

4-6-3 تاثیرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از2ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)

4-7 واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

4-7-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 )

4-7-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 )

4-7-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا کشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

4-8 واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب ( TS24 )

4-8-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24 )

4-8-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعداز 24 ساعت غوطه وری در آب ( TA24 )

4-8-3 تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

ضمایم

فهرست جداول

جدول 1-1 : تعداد واحدهای تولید تخته خرده چوب در کشور وظرفیت اسمی آنها طی سالهای73-77

جدول 1-2 : درصد وزنی قسمتهای اصلی گندم

جدول 1-3 : فهرستی از منابع الیاف سلولزی جهان درسال 1995

جدول 1-4: خلاصه تولیدی ضایعات کشاورزی در جهان

جدول 3-1 : نسبت مخلوط کاه گندم وتراشه روکش راش

جدول 3-2 : طرح آزمایشات

جدول 3-3: تعیین ابعاد کاه گندم

جدول 3-4: تعیین ابعاد کاه گندم

جدول 3-5: خصوصیات چسب اوره – فرم آلوهید

جدول 3-6 : نتیجه آنالیز شیمیایی کاه گندم

جدول 3-7: نحوه برش نمونه های آْزمونی از هرتخته

جدول 4-1: میانگین مقاومت خمشی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( MOR

جدول 4-2 : تجزیه واریانس مقاومت خمشی ( MOR )

جدول 4-3: مقایسه میانگین تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی ( MOR )

جدول 4-4: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی ( MOR )

جدول 4-5: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی (MOR)

جدول 4-6: میانگین مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده در شرایط مختلف پرس(MOE )

جدول 4-7: تجزیه واریانس مدول الاستیسیته (MOE )

جدول 4-8: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته ( MOE )

جدول 4-9: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت برمدول الاستیسیته ( MOE )

جدول 4-10: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستیسیته (MOE)

جدول 4-11: میانگین مقادیر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول 4-12: تجزیه واریانس مقادیر مقاو.مت به ضربه (IBS )

جدول 4-13: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول 4-14: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول 4-15: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)

جدول 4-16: میانگین چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( IB )

جدول 4-17: تجزیه واریانس چسبندگی داخلی (IB )

جدول 4-18: آزمون دانکن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )

جدول 4-19: آزمون دانکن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB )

جدول 4-20: آزمون دانکن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB )

جدول 4-21: میانگین جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

جدول 4-22: تجزیه واریانس جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )

جدول 4-23: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(WA2 )

جدول 4-24: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری درآب (WA2 )

جدول 4-25: آزمون دانکن تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

جدول 4-26: میانگین جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب در آب (WA24 )

جدول 4-27: تجزیه واریانس جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

جدول 4-28: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

جدول 4-29: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

جدول 4-30: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب ( WA24 )

جدول 4-31: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

جدول 4-32: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

جدول 4-33: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

جدول 4-34: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(TS2 )

جدول 4-35: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط وحرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

جدول 4-36: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

جدول 4-37: تجزیه واریانس واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24 )

جدول 4-38: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعتغوطه وری در آب (TS24 )

جدول 4-39: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

جدول 4-40: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

فهرست اشکال

شکل 1-1: مصرف تخته خرده چوب در کشور

شکل 1-2: پیش بینی مصرف تخته خرده چوب در 5 سال آینده در کشور

شکل 1-3: مراحل ساخت تخته خرده چوب

شکل 2-1: ارتباط بین درجه حرارت پرس و وضعیت فشردگی کیک

شکل 3-2: الگوی برش نمونه های آزمودنی از هر تخته

شکل 4-1: تاثیر مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشی (MOR )

شکل 4-2: تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )

شکل 4-3: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )

شکل 4-4: تاثیر مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستیته(MOE )

شکل 4-5: تاثیرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستیته(MOE )

شکل 4-6: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستیته(MOE )

شکل 4-7: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS )

شکل 4-8: تاثیر مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS )

شکل 4-9: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS )

شکل 4-10: تاثیر متسقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )

شکل 4-11 : تاثیر متسقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )

شکل 4-12: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )

شکل 4-13: تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

شکل 4-14: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز 2ساعت غوطه وری درآب (WA2

شکل 4-15: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2

شکل 4-16: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از24 ساعت غوطه وری در آب (WA24

شکل 4-17: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24

شکل 4-18: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

شکل 4-19: تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(TS2

شکل4-20: تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(TS2 ).....

شکل4-21: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

شکل 4-22: تاثیر مستقل درصداختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب (TS24 )

شکل 4-23: تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب (TS24 )

شکل 4-24: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غو طه وری در آب (TS24 )


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.