نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا .....


مناسب برای ارائه پروژه برای درس صنایع گوشت و یا بسته بندی در رشته صنایع غذایی
دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
بازدید ها 3
فرمت فایل zip
حجم فایل 1334 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17
ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د

فروشنده فایل

کد کاربری 538
کاربر

در این فایل، یک مقاله انگلیسی، یک مقاله فارسی، یک فایل حاوی مطالب فارسی و یک انیمیشن در رابطه با کاربرد مپ (اتمسفر اصلاح شده) در نگهداری گوشت ارائه شده است.

با توجه به اینکه مقاله انگلیسی به طور خلاصه ترجمه شده (9 صفحه ترجمه) و با توجه به مطالب همراه، بخوبی می تواند برای ارائه پروژه برای درس صنایع گوشت و یا بسته بندی در رشته صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

بخشی از ترجمه به صورت زیر است که با دقت به آن متوجه روانی و کیفیت طلایی ترجمه می شوید:

در دهه های اخیر تولید گوشت مرغ و محصولات آن در سراسر جهان به طور قابل توجهی افزایش یافته است. و گوشت مرغ و پرندگان با توجه به خواص حسی آن محبوبیت بالایی پیدا کرده است. از طرف دیگر با توجه به اینکه از نظر علمی گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز سالم تر شناخته شده است، تمایل به مصرف آن نیز در مقایسه با گوشت قرمز بیشتر شده است. با این حال، فساد گوشت مرغ و فراورده های تهیه شده از آن صرف نظر از بار اقتصادی که به جامعه تحمیل می کند، در مواردی سلامتی را نیز تهدید می کند (Geornaras et al. 1995). بنابراین، توسعه راه هایی برای افزایش ماندگاری و ایمنی / کیفیت کلی در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.