دسته بندی | مقالات ترجمه شده isi |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1105 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
مقاله اصلی 15صفحه به صورت پی دی اف
ترجمه 14 صفحه به صورت ورد و پی دی اف
بخشی از ترجمه متن:
ادویه جات و سبزیجات، از زمان های قدیم، به عنوان افزودنی های مواد غذایی و عوامل طعمدهنده و همچنین به عنوان نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. تعدادی از ادویه جات فعالیت ضد میکروبی در برابر انواع مختلف میکروارگانیزم ها نشان میدهند. این مقاله یک بررسی مروری از تحقیقات اخیر با توجه به فعالیت های ضد میکروبی اسانس های ادویه جات و سبزیجاتی که به طور گسترده استفاده شده اند، مانند سیر، خردل، دارچین، زیره، میخک، برگ بو، آویشن، ریحان، پونه، فلفل، زنجبیل، مریم گلی، رزماری و غیره ، در برابر باکتری ها و قارچ های شایع (گونه های لیستریا، گونه های استافیلوکوک، گونه های سالمونلا، گونه های اشریشیا، سودوموناس ها، گونه های آسپرژیلوس، گونه های کلادوسپوریوم و بسیاری دیگر) که مواد غذایی را آلوده می کنند، ارائه می دهد. فعالیت ضد میکروبی بستگی به نوع ادویه و یا سبزی، نوع مواد غذایی و میکروارگانیزم، و همچنین ترکیب شیمیایی و میزان عصاره ها و اسانس ها دارد. به طور خلاصه بر اساس نتایج تحقیقات مختلف، اثر ضد میکروبی نسبی می تواند به دست آید، و نشان می دهد که دارچین، میخک و خردل پتانسیل بسیار قوی ضد میکروبی دارند، زیره، پونه کوهی، مریم گلی، آویشن و رزماری اثر بازدارندگی متوسط نشان می دهند، و ادویه جاتی نظیر فلفل و زنجبیل دارند دارای اثر بازدارندگی ضعیفی می باشند.
واژه های کلیدی: ادویه جات، سبزیجات، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت ضد قارچی
جالب و قابل استفاده بود