دسته بندی | مقالات ترجمه شده isi |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 878 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
عنوان لاتین:
Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against
common foodborne pathogens
عنوان فارسی:
بررسی اثرات ضد میکروبی ادویهجات هندی در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی رایج
مقاله اصلی 6 صفحه، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف
بخشی از ترجمه:
مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نامهای میخک، دارچین، خردل، سیر، زنجبیل و نعناع طراحی شده است. همه اینها به طور سنتی در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفتهاند، و هنوز هم در سیستمهای دیگر مراقبتهای بهداشتی استفاده شدهاند. فعالیت ضد میکروبی این ادویهجات هندی که به طور معمول مورد مصرف قرار گرفتهاند، در برابر سه پاتوژن بالقوه ناشی از مواد غذایی با نامهای اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس، که مسئول بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت می باشند، مورد آزمایش قرار گرفت. اینها با استفاده از روش نفوذ دیسک کاغذی، روش فنجان و روش رقت (کیفی) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عصارههای میخک، دارچین و خردل در غلظت 1% عمل بازدارندگی خوبی دارند، در حالی که سیر فعالیت متوسطی نشان داد. در غلظت 3%، اثر کامل ضدباکتریایی به دست آمده است. زنجبیل و نعناع فعالیت ضدباکتریایی ناچیزی در برابر این پاتوژنها در غلظت مشابه نشان دادند.
واژههای کلیدی: فعالیت ضد میکروبی، آشپزی، طب سنتی، پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی، ادویهجات هندی، گیاهان دارویی، درمان طبیعی، مواد نگهدارنده، کیفیت حسی، ناحیه بازدارندگی.