نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

بررسی میزان جیوه در ماهی های مصرفی

بررسی میزان جیوه در ماهی های مصرفی
دسته بندی کشاورزی
بازدید ها 6
فرمت فایل doc
حجم فایل 492 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 80
بررسی میزان جیوه در ماهی های مصرفی

فروشنده فایل

کد کاربری 543
کاربر

جیوه از دسته عناصر پوسته زمین است که پس از فرایند متیلاسیون توسط میکروارگانیسمهای بی هوازی موجود در کف دریا،به متیل مرکوری تبدیل و در پیکره آبزیان تجمع می یابد. مصرف اینگونه آبزیان آلوده توسط انسان میتواند عامل بروز بسیاری از ناهنجاریها بویژه آسیب های عصبی گردد. در این مطالعه غلظت جیوه در 90 نمونه ماهی (از 10 گونه) و 18 نمونه کنسرو تن ماهی مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از جمع آوری، هضم و آماده سازی نمونه ها غلظت این آلاینده توسط دستگاه جذب اتمی (سیستم تولید هیدرید) اندازه گیری شد و نتایج بر حسب میکرو گرم در هر گرم وزن ماهی گزارش گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد، 52% از کل نمونه های مورد بررسی، دارای غلظتی بالاتر از استاندارد ارائه شده از سوی WHO/FAO بودند. در این میان ماهی فیله کولی صید شده از دریای جنوب با میانگین غلظت g g-1µ 23/1+04/2 بیشترین و ماهی کپور و آزاد صید شده از دریای شمال به ترتیب با میانگین غلظت g g-1µ 24/0+24/0 و g g-1µ 08/0+25/0 کمترین مقادیر جیوه را دارا بودند. همچنین بجز 4 نمونه،غلظت جیوه در تمام نمونه های تن مورد بررسی پایین تر از حد مجاز اعلام شده از سوی WHO/FAO بود. با توجه به اهمیت سمیت این آلاینده در اقشار مختلف جامعه بویژه زنان باردار و شیرده و همچنین کودکان زیر 10 سال و نظر به آلودگی بالای ماهیان صید شده بویژه در دریای جنوب، تحقیقات تکمیلی در خصوص علل و آثار بجای مانده از این آلاینده در این مناطق توصیه می شود

1-2)مهمترین اشکال مختلف جیوه در محیط از دیدگاه سم شناسی

1-3) توکسیکوکینتیک جیوه

1-4) مکانیسم سمیت جیوه

1-5) بزرگنمائی جیوه در آبزیان

1-6) متیل مرکوری

1-7) سندرم میناماتا

1-8) حدود مجاز جیوه در بدن انسان و محیط

1-9) عوامل موثر در تجمع جیوه در ماهیها

-9-2) اندازه و وزن ماهی

1-9-3) جنس ماهی

-9-4) آلودگیهای زیست محیطی

-9-5) شعاع مهاجرت ماهی ها:

در زنجیره غذائی

-9-8) نوع گونه آبزیان

1-9-9) نوع اندام ماهی

-9-10) ترکیب شیمیایی آب

2-1) سرانه مصرف ماهی در ایران و جهان

2-2) دریای خزر

2-3) دریای خلیج فارس و دریای عمان

3) روشهای اندازه گیری فلزات سنگین

3-1) روشهای شیمیائی کالریمتریک

3-2) روشهای دستگاهی

3-2-1-1) طیف سنجی جذب اتمی همراه با سیستم فلیم (FAAS)

3-2-1-2)طیف سنجی جذب اتمی همراه با کوره گرافیتی (GFAAS)

3-2-1-3)طیف سنجی جذب اتمی همراه با سیستم تولید هیدرید2 (MHS)

شکل (3-1):دستگاه جذب اتمی همراه با سیستم تولید هیدرید (MHS)

3-2-2) تجزیه با فعال سازی نوترونی (NAA)

ََ4-1) دستگاه های مورد نیاز :

استرالیاClements 5) سانتریفوژ : ساخت شرکت

4-2) مواد آزمایشگاهی مورد استفاده :

4-3) لوازم مورد نیاز:

ّ5) روش کار

5-1) تهیه و جمع آوری نمونه

5-2) نمونه برداری وآماده سازی نمونه ها

5-3) آماده سازی محلولهای لازم برای سنجش فلزات سنگین

5-3-1) آماده سازی محلول سدیم بور هیدرات 3%

5-3-2) آماده سازی محلول استاندارد جیوه

5-4)اندازه گیری مقادیر جیوه موجود در نمونه های ماهی مورد مطالعه بوسیله طیف سنجی جذب اتمی

( MHS) تنظیم سیستم 5-4-1)

5-4-2) بررسی تکرار پذیری روش مورد استفاده در سنجش جیوه

5-4-3) بررسی صحت نتایج آزمایشات بااستفاده از تعیین میزان بازیافت جیوه

5-4-4) رسم منحنی استاندارد جیوه

mg/ kg (ppm)5-4-5) محاسبه غلظت جیوه برحسب


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.