دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 9 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 111 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 156 |
مقدمه، منابع، تمام فصل ها،فهرست
دسته بندی | علوم انسانی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 242 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 190 |
فهرست مندرجات
بخش اول
کلیات
فصل اول: مختصری از تاریخنگاری در ایران تا عصر پهلوی 1
فصل دوم: کلیاتی در تاریخنگاری دوره پهلوی 13
بخش دوم
جریانهای اصلی تاریخنگاری در عصر پهلوی
فصل اول: جریان شرق شناسی
شرق شناسی و دیرینه آن 33
ایران شناسی و ایران شناسان مهم 41
سیاست شرق شناسی- سیاست ایران شناسی 50
روش سیاسی و رهیافت تاریخنگاری لمبتون 61
4-I- نقش سیاسی لمبتون در ایران 64
الف- همزیستی مسالمت آمیز: توده ای نفتی – توده ای روسی 66
ب- لمبتون و قحطی نان 75
ج- میس لمبتون 80
د- میس لمبتون و کودتای 28 مرداد 86
فصل دوم: جریان ناسیونالیستی
کارنامه فرهنگی 103
1- تاریخنگاری محتاط 103
2- ناسیونالیستی محافظه کار 111
بخش سوم
جریان آکادمیک
بررسی و نقد تاریخنگاری اقبال 118
بخش چهارم
جریان مارکسیستی
جریان مارکسیستی 130
فصل اول: زمینه های تاریخی پیدایش مارکسیسم 132
فصل دوم: اندیشه های اساسی مارکس در باب تاریخ 132
الف- حتمیت تاریخی، پیروزی پرولتاریا: الغای مالکیت خصوصی و الغای دولت 139
فصل سوم: تاریخچه ورود اندیشه مارکسیستی به ایران 142
فصل چهارم: تاریخنگاری مارکسیست، لنینیستی در ایران (انجماد و انحراف) 155
الف- علمی بودن تاریخ 158
ب- سیر تاریخ ایران 159
ج- شخصیت در تاریخ 163
د- عدم بی طرفی در نگارش تاریخ 164
هـ- سبکی برانگیزنده- موضوعی واحد 165
بخش پنجم
نتیجه گیری کلی
نتیجه 169
فهرست منابع 184
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 114 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 158 |
چکیده ، مقدمه، منابع، تمام فصل ها،فهرست
دسته بندی | علوم انسانی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 245 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 92 |
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 277 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 148 |
چکیده ، مقدمه، منابع، تمام فصل ها،فهرست
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 271 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 163 |
چکیده ، مقدمه، منابع، تمام فصل ها،فهرست
دسته بندی | علوم انسانی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 56 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 87 |
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 194 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 124 |
چکیده، مقدمه، تمام فصل ها، فهرست، منابع ، پیوست
دسته بندی | علوم انسانی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 294 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 112 |
|
فهرست مطالب |
صفحه |
عنوان |
5 |
چکیده |
7 |
مقدمه |
|
فصل اول |
9 |
زندگی نامه فردوسی |
11 |
ویژگی های هنری شاهنامه |
14 |
تصویرسازی |
15 |
موسیقی |
16 |
منبع داستان های شاهنامه |
17 |
بخش های اصلی شاهنامه |
17 |
دوره اساطیری |
17 |
دوره پهلوانی |
18 |
دوره تاریخی |
|
فصل دوم |
20 |
جایگاه جهانی شاهنامه |
24 |
جایگاه شاهنامه فردوسی در مقایسه با سایر اثار حماسی جهان |
26 |
و اما تفاوتها |
26 |
و اما نظر من: |
|
فصل سوم |
30 |
مقایسه حماسه ی ایران با حماسه ی دیگر کشورها |
31 |
مشخصههای مشترک حماسههای ادبی |
33 |
بررسی دلایلِ شباهت و تفاوت در روایتِ داستانهای شاهنامه و تاریخ بلعمی* |
34 |
درآمد |
34 |
منابع و مآخذ شاهنامه |
37 |
منابع تاریخ بلعمی |
45 |
یادداشتها |
47 |
مقایسه شاهنامه با گشتاسپنامه |
62 |
هومر کیست؟ |
66 |
مروری بر شاهنامه فردوسی و ایلیاد هومر |
81 |
بررسی مضامین مشترک میان شاهنامه فردوسی و ایلیاد و ادیسه هومر |
82 |
مقایسه ایلیاد و ادیسه هومر با شاهنامه فردوسی |
93 |
شباهت های ایلیاد و ادیسه هومر با شاهنامه فردوسی |
96 |
ترفند در شاهنامه و ایلیاد |
98 |
نتیجه گیری |
منابع و مآخذ |
99 |
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 591 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 166 |
چکیده ، مقدمه، منابع، تمام فصل ها،فهرست
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 367 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 183 |
چکیده، مقدمه، تمام فصل ها، فهرست، منابع ، پیوست
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 336 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 189 |
چکیده، مقدمه، تمام فصل ها، فهرست، منابع ، پیوست
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 5379 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 182 |
چکیده- مقدمه- تمام فصول- پرسشنامه-فهرست-منابع
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 49 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 60 |
مقدمه 1
فصل دوم:
روش های ازدیاد برداشت نفت از مخازن 17
فصل چهارم:
روش های تعیین حداقل فشار امتزاج 45
فصل پنجم:
افزایش بازیافت نفت با تزریق هوای گرم 54
فصل ششم:
بررسی آثار تورمی تزریق گاز بر فشار اشباع و ضریب
انبساط حجمی نفت مخزن 6
فصل هفتم:
کاربرد روش میکروبی در ازدیاد برداشت مخازن نفتی 75
منابع
منابع:
استفاده از منابع وجزوات موجود در کارخانه های فشار ضعیف و فشار قوی و ایستگاه های تقویت فشار.
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 44 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 60 |
مقــدمــه
نفت و گاز طبیعی حداقل تا یکصد سال آینده به عنوان عمده ترین منابع انرژی در جهان باقی خواهد ماند . در ایران به عنوان کشوری که بیش از 10% کل مخازن نفت جهان و 13% کل مخازن گاز دنیا را دارا است ، صنایع نفت و گاز و صنایع وابسته به آنها در درجه اول اهمیت قرار دارند . پس از عملیات حفر چاه و اصابت آن به مخزن نفت به دلیل فشار زیاد موجود درمخزن ؛ جریان نفت به سوی دهانه خروجی چاه سرازیر می شود . این مرحله از استخراج که عامل آن فشار داخل خود مخزن است به بازیافت اولیه primary recovery نفت موسوم است ، با افزایش تولید و کاهش فشار ؛ میزان تولید نیز کاهش می یابد تا اینکه فشار به حدی می رسد که دیگر تولید نفت اقتصادی نمی باشد . در این مرحله ممکن است از 30 تا 50 درصد کل نفت مخزن استخراج شود علاوه بر فشار مخزن عوامل دیگری مانند خواص سنگ مخزن و میزان تخلخل آن و همچنین دمای مخزن نیز در میزان تولید مؤثرند .
به عنوان مثال ؛ کل نفت مخازن آمریکا حدود 109 * 400 بشکه بوده است که تا سال 1970 حدود 109 * 100 بشکه آن توسط روش های اولیه استخراج شده اند . البته هر چه میزان گاز آزاد در مخزن بیشتر باشد مقدار تولید نفت توسط این روش بیشتر است زیرا تغییر حجم گاز در مقابل تغییر فشار بسیار ناچیز است . به عنوان مثال در ایالت پنسیلوانیای آمریکا به دلیل پائین بودن نفوذ پذیری ( کمتر از 50 میلی دارسی ) و انرژی کم مخزن که ناشی از پائین بودن مقدار گاز طبیعی آزاد است . میزان نفت استخراج شده با روشهای اولیه بین 5 تا 25 درصد کل نفت بوده است و به همین دلیل در ایالت نامبرده روشهای مرحله دوم ( SECONDARY RECOVERY ) از سال 1900 شروع شده است . از روشهای مؤثر در مرحله دوم یکی سیلابزنی آبی ودیگری سیلابزنی گازی یا تزریق گاز است . در روش سیلابزنی آبی ؛ آب با فشار زیاد در چاههای اطراف تولید نفت وارد مخزن شده و نیروی محرکه لازم برای استخراج نفت را بوجود می آورد . معمولاً در اطراف هر چاه نفت چهار چاه برای تزریق آب وجود دارد .
فصل دوم
روش های ازدیاد برداشت نفت از مخازن
( Enhanced Oil Recovery )
( E.O.R )
روش های ازدیاد برداشت نفت از مخازن :
فصل سوم
تزریق امتزاجی گاز
تزریق امتزاجی گاز
پروسس های جابجایی امتزاجی :
فصل چهارم :
روش هایتعیین حداقل فشار امتزاج
فصل پنجم
افزایش بازیافت نفت با
تزریق هوای گرم
بررسی آثار تورمی تزریق گاز بر فشار اشباع ( Pb )
و ضریب انبساط حجمی ( Bo )
نفت مخزن
کاربرد روش میکروبی در ازدیاد برداشت مخازن نفتی
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 111 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 94 |
1-1 تاریخچه توربین گاز
از حدود 70 سال قبل توربین های گازی جهت تولید برق مورد استفاده قرار می گرفته اند، اما در بیست سال اخیر تولید این نوع توربین ها بیست برابر افزایش یافته است.
اولین طرح توربین گازی مشابه توربین های گازی امروزی در سال 1791 به وسیله «جان پایر» پایه گذاری شد که پس از مطالعات زیادی بالاخره در اوایل قرن بیستم اولین توربین گازی که از یک توربین چند طبقه عکس العملی و یک کمپرسور محوری چندطبقه تشکیل شده بود، تولید گردید.
اولین دستگاه توربین گازی در سال 1933 در یک کارخانه فولادریزی در کشور آلمان مورد بهره برداری قرار گرفت و آخرین توربین گازی با قدرت 2/212 مگاوات در فرانسه نصب و مورد بهره برداری می گردد. [1]
در صنعت برق ایران اولین توربین گازی در سال 1343 در نیروگاه شهر فیروزه (طرشت) مورد استفاده قرار گرفته است که شامل دو دستگاه بوده و هر کدام 5/12 مگاوات قدرت داشته است. در حال حاضر کوچکترین توربین گازی موجود در ایران توربین گاز سیار «کاتلزبرگ» با قدرت اسمی یک مگاوات و بزرگترین آن توربین گازی 49-7 شرکت زیمنس با قدرت 150 مگاوات می باشد. [1]
1-2- نقش توربین گاز در صنعت برق
توربین های گاز جدا از تولید برق به خاطر خصوصیات ویژه ای که دارند می تواند در موارد دیگری مثل موتورهای جت در هواپیماها برای تأمین نیروی محرکه هواپیما و نیروی جلوبرندگی به کار رود یا مثلاً جهت به گردش درآوردن یک پمپ قوی به کار رود.
اما چون بحث ما پیرامون توربین های گازی است که در صنعت برق وجود دارد. لذا مطالب خود را بر اساس همین موضوع پیگیری می کنیم.
با توجه به آمار و ارقام مشخص می شود که میزان مصرف برق در ساعات مختلف شبانه روز متفاوت است مثلاً در بعضی از ساعات شبانه روز (فاصله ساعت 10:00 تا 12:00 صبح و از تاریک شدن هوا به مدت تقریباً دو ساعت در شب) مصرف برق خیلی زیاد است و به میزان حداکثر خود می رسد (پیک بار) و در بعضی ساعات مثل ساعات بین نیمه شب تا بامداد مصرف برق خیلی پایین است و در بقیه اوقات یک مقدار متعادل را دارد.
1-3-2- معایب توربین گازی
2-1- مقدمه
به این ترتیب یک سیکل ساده توربین گاز شامل قسمت های زیر است:
1- کمپرسور
2- اتاق احتراق
3- توربین
2-6-2- تأثیر بازده توربین و کمپرسور
2-6-3- تأثیر تغییرات دمای هوای ورودی به کمپرسور
3-1- ضرورت خنک کردن هوای ورودی کمپرسور
تجهیزات سیستم مه پاش عبارتند از:
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 7776 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 123 |
نوعی عملیات انتقال جرم به نام جذب گاز و عریان سازی ، را بررسی می کنیم.در جذب گاز ، بخار انحلال پذیری که با گاز بی اثر مخلوط شده است توسط مایعی که گاز حل شده نسبتاٌ در آن قابل حل است از مخلوط جذب میشود.حذف از گاز طبیعی یا از گاز سنتز توسط جذب در محلول نمک های قلیلیی یا آمین ها ، یکی از کاربردهای مهم تکنولوژی جذب است.شستشوی آمونیاک از مخلوط آمونیاک و هوا توسط آب مایع ، یکی دیگر از کاربردهای این تکنولوژی است.پس از جذب ، حل شده با تقطیر از مایع بازیابی میشود ، و مایع جاذب را می توان دور ریخت یا دوباره مورد استفاده قرار داد.گاهی ، حل شده ای از مایعی بر اثر تماس با یک گاز بی اثر حذف میشود این عمل را ، که بر عکس جذب گاز است ، واجذبی یا عریان سازی گاز می گویند.
یکی از وسایل رایجی که در جذب گاز و بعضی عملیات دیگر به کار می رود برج پر شده است ، که نمونه ای از آن در شکل18-1 نشان داده شده است.این وسیله متشکل است از ستون (برج)استوانه ای مجهز به : ورودی گاز و فضای توزیعی در پایین ، ورودی مایع و توزبع کننده در بالا ،خروجی گاز در بالا و خروجی مایع در پایین، و توده ای از ذرات جامد بی اثر به نام پرکن برج .
طراحی برج های پر شده و پرکن ها:
نگهدارنده پرکن ها معمولاٌ یک توری است ، با کنگره هایی که برای استحکام آن است و دارای مساحت باز بزرگی است به طوری که طغیان در نگهدارنده روی نمی دهد.مایع ورودی ، که می تواند یک حلال خالص یا محلول رقیقی از حل شده در حلال باشد و آن را لیکور رقیق می گویند ، توسط توزیع کننده در بالای پرکن توزیع میشود ، و در حالت ایده الی ، سطوح پرکن را بطور یکنواخت خیس می کند.توزیع کننده نشان داده شد ، در شکل 18-1 مجموعه ای از لوله های متخلخل است.در برج های بزرگ ، نازل های پاشش یا صفحات توزیع کننده همراه با سدهای سرریز متداول ترند.شرکت مهندسی Nutter ، برای برج های خیلی بزرگ به قطر تا (30ft)9m توزیع کننده صفحه ای با لوله های آبچکان مجزا را ساخته است.
تماس بین مایع و گاز:
اصول جذب:
آهنگ جذب:
تأثیر فشار
تقطیر
تعادلات بخار – مایع
تعادل در فشار ثابت
تعادل در دما ثابت
محلول های کامل – قانون رائولت
انحراف مثبت از حالت کامل
مایعات نامحلول - تقطیر با بخار آب
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 6238 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 215 |
دلایل عمده عملکرد پایین قارچ خوراکی تکمهای سفید در ایران 8
تاریخچه پرورش قارچ خوراکی تکمهای سفید --------- 10
آشنایی اجمالی با قارچ خوراکی تکمهای سفید ------ 12
طبقهبندی -------------------------------------- 12
رده بندی -------------------------------------- 12
اندام شناسی قارچ خوراکی تکمهای سفید ----------- 13
مشخصات پرگنه در کشت خالص ---------------------- 15
نامگذاری علمی قارچ خوراکی تکمهای سفید:--------- 15
تقسیم بندی واحدهای سلولی میسلیوم از لحاظ تعداد و ترکیببندی هستهای ---------------------------------------- 16
چرخ زندگی قارچ خوراکی تکمهای سفید ------------- 16
الف ـ هموتالیسم --------------------------- 19
ب ـ هتروتالیسم ---------------------------- 20
روشهای بهبود نژادی در قارچ خوراکی تکمهای سفید:- 24
کشت بافت -------------------------------------- 25
الف ـ کشت و گزینش تک اسپوری --------------- 26
ب ـ کشت و گزینش چند اسپوری ---------------- 27
اختلاط ساده------------------------------------- 28
تلاقی هدفمند هموکاریونها------------------------ 28
1ـ روش سنتی تأیید هموکاریونها-------------- 29
2ـ تهیه و تایید هموکاریونهای والدی به روش تهیه پروتوپلاست ------------------------------------------- 30
3ـ تایید هموکاریونها با استفاده از نشانگر RFLP 30
4ـ تایید هموکاریونها با استفاده از نشانگر RAPD 31
الف ـ استفاده از نشانگرهای غذایی برای تایید هیبریدها: 33
ب ـ استفاده از آیزوزایمها برای تایید هیبریدها: 34
ج ـ استفاده از نشانگرهای مقاومت برای تأیید هیبریدها 34
اصلاح برخی صفات با استفاده از روش تلاقی هیبریدها: 34
1ـ کشت اسپور------------------------------- 35
2ـ جداسازی تک اسپورها --------------------- 36
3ـ تهیه اسپاون ---------------------------- 36
ب ـ مراحل پرورش و میوهدهی: ---------------- 37
تولید پریموردیا در سطح محیط کشت: -------------- 38
تولید اجسام میوه دهی در اسپاون----------------- 38
ج ـ تولید اندام باردهی در کمپوست----------- 39
1ـ انتقال ژن ------------------------------ 39
2ـ اختلاط پروتوپلاستها----------------------- 40
تهیه نژادها ----------------------------------- 42
روش تهیه محیط کشت غذایی PDA--------------------- 42
روش کشت هموکاریونها --------------------------- 43
روش تلاقی هموکاریونها--------------------------- 44
نمونهگیری از منطقه تلاقی ----------------------- 45
تهیه اسپاون مادری از هیبریدها------------------ 45
تلقیح دانههای گندم با کشت هیبرید--------------- 46
الف ـ پاستوریزاسیون و آمونیاکزدایی -------- 49
ب ـ مایهزنی کمپوست ------------------------ 49
ج ـ خاکدهی بستر کشت------------------------ 49
هوادهی و افت سریع دما-------------------------- 50
محاسبه قابلیت ترکیبپذیری عمومی و خصوصی -------- 53
محاسبه واریانس ترکیب پذیریی عمومی و خصوصی------ 53
محاسبه واریانس افزایشی و غالبیت--------------- 53
نتایج بررسی سرعت رشد (قطر پرگنه هموکاریونها)--- 55
تیپ رشدی پرگنه هموکاریون ---------------------- 55
نتایج سرعت رشد در هتروکاریونها ---------------- 59
نتایج مشاهدهای تهیه اسپاون -------------------- 60
نتایج مشاهدای آزمون میوهدهی ------------------- 60
جدول تجزیه واریانس برای صفت عملکرد در دورگها -- 61
جدول قابلیت ترکیبپذیری عمومی در هموکاریونها --- 64
جدول قابلیت ترکیبپذیری خصوصی دورگها ----------- 64
جدول مقادیر اجزاء ژنتیکی ---------------------- 66
ضریب همبستگی ---------------------------------- 66
منابع ----------------------------------------- 69
پیوست------------------------------------------ 75
چکیده انگلیسی --------------------------------- 78
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 120 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 65 |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول 1
1-مطالعات فیزیوگرافی حوضه آبریزکردیل 2
1-1-مقدمه 2
2-1-محدوده جغرافیایی حوضه 2
3-1-تراکم نسبت انشعاب وشبکه آبراهه های حوضه 3
4-1-خصوصیات ژنومتری حوضه 3
1-4-1-مساحت حوضه 3
2-4-1-محیط حوضه 4
3-4-1-طول آبراهه اصلی 4
4-4-1-شکل حوضه 4
1-4-4-1-ضریب شکل 4
2-4-4-1-ضریب فشردگی 5
3-4-4-1-نسبت دایره ای 5
4-4-4-1-نسبت کشیدگی 5
5-4-4-1-مستطیل معادل 6
6-4-4-1-قطر دایره معادل 6
فهرست مطالب
عنوان صفحه
5-1-ارتفاع حوضه 6
6-1-شیب حوضه
7 7-1-شیب آبراهه اصلی
8 1-7-1-شیب ناخالص ابراهه
8 2-7-1-شیب خالص آبراهه 8
3-7-1-شیب متوسط آبراهه 8
8-1-زمان تمرکز 8
1-8-1-روش کرپیچ( kirpich) 8
2-8-1-روش برانس بای-ویلیامز( williams-Bransby) 9
فصل دوم 13
هیدرولوژی 13
2-مطالعات هیدرولوژی حوضه آبریز کردیل 14
1-2-مقدمه 14
2-2-برآورد آبدهی سالانه حوضه آبریز کردیل 14
3-2-برآورد رواناب 15
4-2-هیدروگراف واحد حوضه 16
1-4-2-هیدروگراف واحد مصنوعی SCS 16
فهرست مطالب
عنوان صفحه
5-2-هیدروگراف سیل حوضه 17
6-2-نتیجه گیری 19
7-2-هیدروژئولوژی حوضه آبریز کردیل 20
1-7-2-مقدمه 20
2-7-2-موقعیت جغرافیایی منابع آب 20
3-7-2-هیدروژئوشیمی نمونه آب منطقه 21
1-2-7-2-سختی(Hrdnes) 21
کل مواد جامد محلول (TDS) 21-2-7-2-2
3-2-7-2-نسبت جذب سدیم(ARS) 22
4-7-2-تیپ آب 22
فصل سوم زمین شناسی 24
3-مطالعات زمین شناسی حوضه آبریز کردیل 24
1-3-کلیات 24
2-3-سازند های زمین شناسی حوضه آبریز کردیل 25
1-1-3-گروه بنگستان 25
1-1-2-3-سازند سروک 25
2-1-2-3-سازند ایلام 26
فهرست مطالب
عنوان صفحه
2-2-3-سازند گورپی 28
3-2-3-سازند پابده 28
4-2-3-سازند آسماری 29
5-2-3-سازند گچساران 30
6-2-3-آبرفت های عهد حاضر
31 3-3-بررسی زمین ساختی و ساختاری حوضه کردیل 32
1-3-3-منشا زمین ساختی حوضه کردیل 32
فصل چهارم پوشش گیاهی 33
4-مطالعات پوشش گیاهی حوضه آبریز کردیل 34
1-4-مقدمه 34
2-4-مقعیت جغرافیایی منطقه مورد مطالعه 34
3-4-روش کار 34
1-3-4-جداسازی تیپ های گیاهی 34
2-3-4-نمونه برداری و اندازه گیری پارامتر های پوشش گیاهی 35
3-3-4-لیست فلورستیک حوضه مورد مطالعه 35
4-4-آنالیز مرتع 37
1-4-4-تعیین وضعیت 37
فهرست مطالب
عنوان صفحه
2-4-2-گرایش مرتع 40
5-4-تراکم پوشش گیاهی 42
6-4-علل تخریب پوشش گیاهی در حوضه و راه حل های مناسب جهت کنترل و حذف آنها 42
1-6-4-عدم وجود یک نظام بهره برداری مناسب 42
2-6-4-چرای بی رویه و غیر اصولی دام 43
3-6-4-بوته کنی وقطع درختچه های مرتع 43
4-6-4-عدم آگاهی دام داران وسایر بهره برداران به اصول علم مرتع داری و آبخیز داری 44
1-7-4-تیپ گیاهی شماره I 44
2-7-4-تیپ گیاهی شماره II 45
3-7-4-تیپ گیاهی شماره III 45
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول(1-1)مشخصات فیزیوگرافی حوضه کردیل 10
جدول(1-2)برآورد CNحوضه آبریز کردیل 15
جدول(2-2)نتایج آنالیز شیمیایی آزمایشگاه در نمونه های مورد مطالعه 22
جدول (3-2)محاسبه ضریب رواناب حوضه کردیل 16
جدول(4-2)شدت وعمق بارنگی های با تداوم 6 ساعته با دوره بازگشت های متفاوت 19
جدول(6-2)پارامترهای مختلف فیزیوگرافی حوضه آبریز کردیل
جدول(7-2)مقادیر هواشناسی حوضه آبریز کردیل 19
جدول( 9-2)پارامترهای صحرایی اندازه گیری شده درمنطقه 20
جدول(1-4)لیست فلورستیک حوضه آبریز کردیل 35
جدول(2-4)ارزیابی مرتع 37
جدول(3-4)درصد پوشش گیاهی 38
جدول(4-4)ارزیابی مرتع 42
جدول(7-4)کاربری فعلی اراضی حوضه کردیل
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 87 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 63 |
فهرست مطالب
عنوان صحفه
مقدمه ای بر کشت هیدروپونیک........................ 1
مزایای کشت هیدروپونیک............................. 3
انواع کشت های هیدروپونیک.......................... 4
کشت آبی یا مایع در کشت هیدروپونیک................. 4
کشت در سنگریزه در کشت هیدروپونیک ................. 4
کشت در هوا روشی از روشهای کشت هیدروپونیک ......... 5
کشت در ورمی کولیت در کشت هیدروپونیک .............. 5
سیستمهای هیدروپونیکی خالص (کلارک و فیلم غذایی) .... 5
سیستمهای هیدروپونیکی خالص (- سیستم ایستا ) ....... 5
را هنمای کاشت گیاهان بدون استفاده از خاک (هیدروپونیک) 6
مزایای کشت هیدروپونیک............................. 6
سیستمهای کشت هیدروپونیک........................... 7
برخی از مزایای کشت هیدروپونیک..................... 10
محیط های کشت هیدروپونیک........................... 12
چهار روش برای کشت هیدروپونیک ..................... 12
احتیاجات گیاه..................................... 14
تغییر دادن PH.................................... 15
دما............................................... 17
نشانه های کمبود نور............................... 17
نور مصنوعی (قرار دادن لامپ)........................ 21
آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی)................. 21
خاک مناسب برای خیار درختی......................... 23
مشخصات بوتانیکی خیار.............................. 25
مشخصات بذر خیار گلخانه ای......................... 25
مراحل مختلف کشت خیار درختی........................ 27
کاشت خیار در گلخانه............................... 30
اقدامات لازم برای کشت خیار در گلخانه............... 36
انتخاب بذر در کشت گلخانه ای ...................... 36
انتقال نشاء به زمین اصلی در محیط گلخانه .......... 37
طرح تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه............ 38
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 49 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 69 |
انتخاب رقم برای کشت در یک منطقة بخصوص از اهمیت زیادر برخوردار است. برخی ارقام گوجه فرنگی تحت شرایط مشخصی بطور استثنایی خوب عمل می نمایند در حالیکه در شرایط دیگر بی ارزش می باشند. بنابراین استفاده از ارقامی که خوبی آنها به اثبات رسیده است و آزمایش ارقام جدیدی و انتخاب مناسبترین آنها روش مناسبی به نظر می رسد.
به عنوان یک قاعدة کلی، میوه هایی که برای ارسال به مناطق دوردست پرورش داده می شوند بایستی صاف، گوشت دارو دارای اندازة متوسط، رنگ مناسب و سفتی کافی باشند تا در طی حمل و نقل آسیب نبینند. در پرورش میوه ها برای فرآوری، میوه ها بایستی داریا رنگ خوبی باشند و به صورت متراکم و همزمان برسند تا برداشت مکانیکی به آسانی صورت پذیرد. در جدول زیر به تعدادی واریته های موجود اشاره می شود.
کالیبرا : رشد نامحدود، یک گوجه فرنگی جدید با دورة زندگی طولانی، گیاه از رشد خوب و قوی و قابلیت قرار گرفتن مناسب میوه ها برخوردار است. وزن متوسط 160 گرم، میوه ها ترد و دارای رنگی زیبا و یکنواخت و به شکل کروی مایل به بیضی، در تمامی فصول کشت مورد استفاده قرار می گیرد و با هورمون ها سازگار و عملکرد بالایی دارد.
کالیبرا
کنزو
پاندورا
Campbell 146
Campbell 1327
C
ardinal
Chico Grande
Fantastic
Grand prix V.F
V.F. 145-22
Roma VF
Wonder Boy
Moreton Hybrid
ردکلود
کل جی
Colonial
Olympic
Husky red
Sweet cherry
Alex
Barbara
Moudir
Max
Nema 512
Hypeel 696
Elios
Rio fuego
Pirineos
Tommy
تغذیة محصول :
افزونش
فاصلة کاشت :
1ـ رنگ میوه :
2ـ اندازه و شکل میوه :
3ـ سفتی و بافت میوه :
4ـ وزن خشک میوه :
5ـ ترکیبات چشایی :
6ـ اثر شدت نور :
7ـ اثر غنی سازی CO2 :
8ـ اثر دما :
9ـ اثر کمبود فشار بخار (VPD) :
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 611 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 78 |
فهرست مطالب
فصل اول- خصوصیات سلنیوم 1
مقدمه: 2
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی: سلینوم 3
خصوصیات و اشکال سلنیوم در طبیعت: 8
حضور و تولید سلنیوم در طبیعت 9
موارد استفاده سلنیوم در صنایع 13
فصل دوم تاثیرات و خطرات سلنیوم 14
تاثیرات سلنیوم جانداران 15
نقش سلنیوم در بدن انسان و بررسی نیاز روزانه به آن 15
نقش فیزیولوژیکی سلنیوم 16
خطرات مصرف بیش از حد سلنیوم 19
خطرات مصرف زیاد سلنیوم برای سلامتی 23
خطرات کمبود سلنیوم در بدن 31
روش اول: تزریق سلنیوم 35
روش دوم: د ادن سلنیوم خوراکی 35
نمونه هایی از خواراکیهای حاوی سلنیوم زیاد 37
فصل سوم- آلودگی سلنیوم و نحوه از بین بردن آن 39
نمونه هایی از خاکهای حاوی سلنیوم زیاد 40
غلظت سلنیوم در خاک 40
آلودگی سلنیوم در خاک 46
نحوه از بین بردن آلودگی به روش گیاه پالایی 48
معرفی برخی از گونه ها و گیاهان مفید در phytoremediation 52
بررسی و نتایج آزمایشهای مربوط به Phytoremediation 56
وارد شدن علم بیوتکنولوژی در phytoremediation 59
نتایج و بحث 61
منابع و ماخذ 63
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 3805 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 427 |
گیاه
تعریف کلمه گیاه ازآنچه که ظاهرا" به نظر می رسد بسیار مشکل تراست. اگرچه گیــــاه شناسان محدوده رده بندی گیاهان را تعریف کرده اند ، مرزهای تعیین کننده اعضاء رده بندی گیاهان بسیار اختصاصی تر از تعریفات رایج " گیاه"است. ما گیاه را بعنوان یک موجود زنده یوکاریوت و دارای تعداد زیادی سلول تعریف می کنیم که عموما" فاقد اندام های حسی یا حرکت ارادی بوده و در صورت رشد کامل دارای ریشه ، ساقه و برگ می باشند. اما از نظر گیاه شناسی فقط گیاه آوندی دارای ریشه ، ساقه وبرگ است. اما اگر منصفانه نگاه کنیم گیاهانی که ما هر روز با آنها مواجه هستیم ، گیاهان آوندی می باشند.
تکامل گیاهان
مقدمه
حیات در پروتروزوئیک
زیتون «داروئی»
طبقه بندی هورمونهای گیاهی
زعفران
گردو
گردوی امریکایی
خواص گردو
نقش گردو در کاهش چربی های خون
4- منبع غنی فیبر:
بلوط
واریتهها
گونههای بومی
زیستگاه طبیعی
هرس
تکثیر
خواص چوب بلوط
تیره خرما
خرما
پیشینه کاشت
خواص ضدسرطانی خرما
کلیات گیاه شناسی
ترکیبات شیمیایی:
خواص داروئی:
غلات
تاریخچه
انواع غلات
اهمیت امروزی غلات
ارزش غذایی غلات
آب و هوای مناسب برای رشد غلات
مورفولوژی نیشکر
ساقه
برگ
گل
اکولوژی نیشکر
چغندر قند
پرتقال
انجیر
انبه
ارقام مختلف انبه
جهت کاهش اثرات سال آوری توصیه های زیر ارایه شده است:
آفات انبه
1ـ آنتراکنوز (Anthracnose)
2ـ سفیدک پودری (Powdery Mildew)
کنجد
مقدمه
روش کشت و مراقبتهای زراعی کنجد :
رقم مناسب کشت کنجد در منطقه سیستان :
برداشت کنجد
انگور
فیزیولوژی رشد و نمو انگور
تعریق
جلبک
مقدمه
مشخصات تال در جلبکها
دیواره یاختهای
کلروپلاست یا کروماتوفور
تاژک
تولید مثل در جلبکها
چرخه زندگی جلبکها
انواع چرخه زندگی
رده بندی جلبکها
سیانوفیتا یا جلبکهای سبز – آبی
جلبکهای سبز
اوگلنوفیتا
کاروفیتا
کریسوفیتا
جلبکهای قهوهای
جلبکهای قرمز
دینوفیتا
حیات در پالئوزوئیک
حیات در مزوزوئیک
حیات در دوره تریاس
پنجه گرگیان
مشخصات شاخه پنجه گرگیان
رده لیکوپودیوپسیدا
رده ایزوتوپسیدا
ویژگیهای مهم پنجه گرگیان
اهمیت اقتصادی شاخه لیکوپودفیتا
محل رشد و تکثیر
سرخسها
دستگاه رویشی سرخسها
ریشه
ساقه
برگ
چرخه زندگی و تولید مثل در سرخسها
حیات در دوره ژوراسیک
حیات در دوره کرتاسه
انجیر
دید کلی
اصل و قدمت گیاه
مشخصات گیاه شناسی
آب و هوای مطلوب برای درخت انجیر
خاک مطلوب درخت انجیر
ازدیاد درخت انجیر
رده بندی گیاهان دو لپه
اطلاعات اولیه
تالامیفلورها
دیسیفلورها
کالسیفلورها
گروه اول
گیاهان گلدار
اطلاعات اولیه
اندامهای رویش و زایشی در بازدانگان
رده بندی بازدانگان
نهاندانگان
مقدمه
رده بندی نهاندانگان
مقایسه اندامهای تولید مثلی گیاهان گلدار و بی گل
کاهوی پرک یا کاهوی برگ
طبقه بندی حوزه رده بندی گیاهان
ساختمان گیاه
ساختمان گل
کاسه گل (کاسبرگها)
جام گل (گلبرگها)
نافه گل (پرچمها
مادگی گل (برچه)
خامه
کلاله
تخمدان
رده های گیاهان
خزه
مقدمه
ساختمان دستگاه رویشی
ساختمان دستگاه زایشی
آنتریدی
آرکگون
تبدیل تخم به گیاه کامل
رده بندی خزهها
رده خزههای اصلی
رده هپاتیکها
رده شاخ واشها
تیره سرخدار
تیره سرخدار
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 74 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 115 |
طرح تکثیر و پرورش آبزیان
تکثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آبهای داخلی کشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امکانات وسیعی در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد که در حال حاضر تنها از معدودی از این امکانات استفاده می گردد که یکی از علل اصلی آن نداشتن اطلاعات فنی و تجربیات لازم در زمینه تکثیر و پرورش این گونه ماهیان می باشد .
اغلب پرورش دهندگان هم که به این امر اشتغال دارند به علت نداشتن اطلاعات کافی علمی و فنی بعضاً دچار ضرر و زیان شیلات ایران که علاوه بر ماهیدار کردن منابع آبی کشور و حفظ ذخایر آبزیان کار خدمات رسانی به دست اندرکاران خصوصی پرورش ماهی را نیز به عهده دارند دارند جهت آموزش و ارتقاء دانش فنی پرورش دهندگان در زمینه های نیازماندیهای محیطی آزاد ماهیان ، انتخاب زمین و طراحی کارگاه ، پرورش ماهیان مولد ، تکثیر و تولید لارو بچه ماهی بازاری ، تغذیه صحیح و اصولی ماهی ، نیازهای غذایی آزاد ماهیان ، حمل و نقل و جابه جایی تخم و بچه ماهی و ماهی بازاری ، بهداشت و کنترل بیماریها و کاربرد فن آوری جدید در زمینه های مختلف اقدام به تشکیل دوره های آموزشی کوتاه مدت نموده است.
زندگی وحیات بدون وجود انرژی غیرممکن وغیرقابل تصور است .
اهداف و انگیزه های پرورش ماهی :
تکثیر و پرورش ماهی به منظور حفظ ذخایر آنها در دریا :
مهمترین گونه های پرورشی ماهیان سردابی :
انواع ماهی قزل آلا و زیست شناسی آن :
نیار جامعه :
شرایط لازم جهت اخذ مجوز :
مراحل قانونی
مدت اعتبار پروانه موافقت اصولی :
برآورد میزان سرمایه و منابع تأمین آن :
مراحل قانونی :
اصول احداث مزارع پرورش ماهیان سردآبی
مزایای چشمه ها :
انواع چشمه ها :
ب ) قنات ها :
مزایای قناتها :
معایب قناتها :
چ ) رودخانه ها و نهرها :
مزایا:
معایب :
د ) چاهها :
1- چاههای آرتزین :
محاسن :
معایب :
2- چاههای غیر آرتزین :
محاسن :
- معایب :
آب مورد نیاز مزارع پرورشی قزل آلای رنگین کمان
شیب زمین :
چگونگی استفاده از مصالح
روش تهیه بتون با عیارهای مختلف و کاربرد آنها :
استخرهای بیضی شکل :
استخرهای گرد بتونی :
ب ) استخرهای خاکی :
ج ) حوضچه های پیش ساخته :
حوضچه های فایبر گلاس :
حوضچه های فلزی پیش ساخته :
د ) حوضچه های سیلویی :
محیط های محصور :
الف) قفسهای پرورشی :
ب ) حصارهای پرورشی (پن) :
ح ) زیرسازی در محوطه استخرها :
د ) پلاستر سیمانی :
تأسیسات فیلتراسیون و رسوبگیر
مراحل و فرآیند انجام کار
روشهای مختلف پرروش ماهی
استخرهای پرورش ماهی قزل آلا :
دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 82 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 93 |
فهرست مطالب
فصل اول: مقدمه و هدف
مقدمه و هدف 1
فصل دوم: کلیات و مروری بر منابع
کلیات و مروری بر منابع 4
گیاه شناسی گیاه درمنه (آرتمیزیا) 5
آرتمیزیا 6
1-2- اختصاصات پیوسته گلبرگان 6
1-1-2- راسته آسترال 6
2-1-2- تیره کاسنی 6
1-2-1-2- اختصاصات دستگاه رویشی 7
3-2-1-2 - اختصاصات دستگاه زایشی 7
3-1-2- زیر تیره پرتو آساها (رادیه) 8
4-1-2- طایفه بابونه 8
5-1-2- جنس درمنه (آرتمیزیا) 8
1-5-1-2- آرتمیزیا سیبری 9
1-1-5-1-2- اسامی مختلف گیاه 9
2-5-1-2- گیاه آرتمیزیا سانتولینا 10
2-1-5-1-2 - مشخصات گیاه آرتمیزیا سیبری 10
3-1-5-2- انتشار در جهان 11
4-1-5-1-2- انتشار در ایران 11
5-1-5-1-2- نوع مناطق رویش 12
6-1-5-1-2- خصوصیات مناسب درمنه دشتی جهت رشد در مناطق بیابانی 12
7-1-5-1-2- قسمتهای مورد استفاده گیاه و فصل رویش 13
8-1-5-1-2- ترکیبات مهم شیمیایی گیاه 13
1-8-1-5-1-2- خواص آرتمیزین (آرتمیزینین) 14
2-8-1-5-1-2 - مکانیسم اثر آرتمیزنین 15
3-8-1-5-1-2 خواص تعدادی از متابولیتهای ثانویه 16
2-5-1-2 - کاربرد گیاه درمنه در طب سنتی 17
3-5-1-2– تحقیقات انجام گرفته روی برخی ازگونههای جنس آرتمیزیا 18
1-3-5-2-1 اثرات ضد انگلی گونههای مختلف درمنه 19
2-3-5-1-2- اثر ضد میکروبی درمنه 21
3-3-5-1-2- اثرات ضد قارچی درمنه 21
4-3-5-1-2- سایر اثرات گونههای مختلف درمنه 22
1-2- طبقه بندی انگل پارابرونام اسکریابینی 25
2-2- مشخصات راسته اسپیروریدا 25
3-2- مشخصات فوق خانواده اسپیروریده آ 25
4-2- مشخصات جنس پا را برونما اسکریابینی 26
1-4-2-جنس نر 26
2-4-2-جنس ماده 26
3-4-2-محل زندگی 26
4-4-2-سیر تکاملی 26
5-4-2-تخم 27
6-4-2-بیماریزایی 27
7-4-2-همه گیری شناسی انگل در ایران 27
8-4-2 همهگیری شناسی انگل درسایر نقاط دنیا 29
3-2 - لوامیزول 32
1-3-2- فرمول شیمیایی و مشخصات لوامیزول 32
2-3-2- موارد کاربرد 33
3-3-2- فارماکوکینتیک 34
4-3-2-فارماکودینامیک 35
5-3-2-عوارض جانبی 35
6-3-2-مسمومیت دارویی 35
7-3-2-تداخل دارویی 36
8-3-2-احتیاطات لازم 36
9- 3-2-میزان درمانی دارو 36
فصل سوم: مواد و روش کار
مواد و روش کار 37
1-3 مواد مورد استفاده 38
1-1-3 – وسایل و دستگاههای مورد استفاده : 38
2-1-3 مواد شیمیایی مورد استفاده 39
2-3- روش کار 39
1-2-3-تهیه عصاره 39
1-1-2-3- انتخاب گیاهان مورد استفاده 39
2-1-2-3- خشک کردن 39
3-1-2-3 آسیاب کردن و آمادهسازی گیاه برای عصارهگیری 40
4-1-2-3- تهیه عصاره گیاهی 40
5-1-2-3-آمادهسازی عصارههای گیاهی با غلظتهای مختلف 41
1-5-1-2-3- تهیه عصارههای آبی 41
2-5-2-3- تهیه عصاره متانولی 41
3-5-2-3- تهیه عصاره متانولی 41
4-5-2-3- تهیه لوامیزول 41
2-2-3- تهیه انگلها 42
1-2-2-3 تهیه شیردان جهت جداسازی انگلها 42
2-2-2-3- جدا سازی انگلها 42
3-2-3- انجام آزمایشات 42
فصل چهارم: نتایج
1-4 نتایج حاصل از عصاره آبی گونه آرتمیزیا سیبری 42
2-4 -نتایج حاصل از عصاره آبی آرتمیزیا سانتولیا 50
4-4-نتایج حاصل از عصاره متانولی آرتمیزیا سانتولینا 51
5-4-نتایج حاصل از عصاره اتانولی آرتمیزیا سیبری 52
6-4- نتایج حاصل از عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتولیا 52
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
بحث 59
منابع فارسی 67
منابع لاتین 71
فهرست جداول
جدول 1-4 : نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتونیا 53
جدول 2- 4 نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سیبری 54
جدول 3-4 نتایج آزمایش عصاره متانولی آرتمیزیا سیبری 55
جدول 4-4 نتایج آزمایش عصاره متانولی آرتمیزیا سانتولینا 56
جدول 5-4-نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سیبری 57
جدول 6-4- نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتولینا 58