دسته بندی | مقالات ترجمه شده isi |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 878 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
عنوان لاتین:
Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against
common foodborne pathogens
عنوان فارسی:
بررسی اثرات ضد میکروبی ادویهجات هندی در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی رایج
مقاله اصلی 6 صفحه، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف
بخشی از ترجمه:
مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نامهای میخک، دارچین، خردل، سیر، زنجبیل و نعناع طراحی شده است. همه اینها به طور سنتی در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفتهاند، و هنوز هم در سیستمهای دیگر مراقبتهای بهداشتی استفاده شدهاند. فعالیت ضد میکروبی این ادویهجات هندی که به طور معمول مورد مصرف قرار گرفتهاند، در برابر سه پاتوژن بالقوه ناشی از مواد غذایی با نامهای اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس، که مسئول بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت می باشند، مورد آزمایش قرار گرفت. اینها با استفاده از روش نفوذ دیسک کاغذی، روش فنجان و روش رقت (کیفی) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عصارههای میخک، دارچین و خردل در غلظت 1% عمل بازدارندگی خوبی دارند، در حالی که سیر فعالیت متوسطی نشان داد. در غلظت 3%، اثر کامل ضدباکتریایی به دست آمده است. زنجبیل و نعناع فعالیت ضدباکتریایی ناچیزی در برابر این پاتوژنها در غلظت مشابه نشان دادند.
واژههای کلیدی: فعالیت ضد میکروبی، آشپزی، طب سنتی، پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی، ادویهجات هندی، گیاهان دارویی، درمان طبیعی، مواد نگهدارنده، کیفیت حسی، ناحیه بازدارندگی.
دسته بندی | مقالات ترجمه شده isi |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1105 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
مقاله اصلی 15صفحه به صورت پی دی اف
ترجمه 14 صفحه به صورت ورد و پی دی اف
بخشی از ترجمه متن:
ادویه جات و سبزیجات، از زمان های قدیم، به عنوان افزودنی های مواد غذایی و عوامل طعمدهنده و همچنین به عنوان نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. تعدادی از ادویه جات فعالیت ضد میکروبی در برابر انواع مختلف میکروارگانیزم ها نشان میدهند. این مقاله یک بررسی مروری از تحقیقات اخیر با توجه به فعالیت های ضد میکروبی اسانس های ادویه جات و سبزیجاتی که به طور گسترده استفاده شده اند، مانند سیر، خردل، دارچین، زیره، میخک، برگ بو، آویشن، ریحان، پونه، فلفل، زنجبیل، مریم گلی، رزماری و غیره ، در برابر باکتری ها و قارچ های شایع (گونه های لیستریا، گونه های استافیلوکوک، گونه های سالمونلا، گونه های اشریشیا، سودوموناس ها، گونه های آسپرژیلوس، گونه های کلادوسپوریوم و بسیاری دیگر) که مواد غذایی را آلوده می کنند، ارائه می دهد. فعالیت ضد میکروبی بستگی به نوع ادویه و یا سبزی، نوع مواد غذایی و میکروارگانیزم، و همچنین ترکیب شیمیایی و میزان عصاره ها و اسانس ها دارد. به طور خلاصه بر اساس نتایج تحقیقات مختلف، اثر ضد میکروبی نسبی می تواند به دست آید، و نشان می دهد که دارچین، میخک و خردل پتانسیل بسیار قوی ضد میکروبی دارند، زیره، پونه کوهی، مریم گلی، آویشن و رزماری اثر بازدارندگی متوسط نشان می دهند، و ادویه جاتی نظیر فلفل و زنجبیل دارند دارای اثر بازدارندگی ضعیفی می باشند.
واژه های کلیدی: ادویه جات، سبزیجات، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت ضد قارچی