نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

نیازندیهای فایلی کرجی

دانلود انواع پایان نامه، مقاله، طرح، پروژه، جزوه، گزارش کار، پروپوزال، آزمون استخدامی، نمونه سوال و ...

ترجمه مقاله طراحی صندلی مطلوب و سیستم تعلیق برای یک ماشین چهارچرخ با استفاده از مدل راننده و الگوریتم ژنتیک

در این مقاله بهینه سازی سیستم تعلیق و صندلی ماشین چهارچرخ با استفاده از الگوریتم ژنتیک جهت تعیین مجموعه از پارامتر ها برای رسیدن به بهترین عملکرد راننده پرداخته شده است از آنجا که سلامتی راننده به عنوان یک پارامتر مهم در ماشین است ، هدف مورد نطر به حداقل رساندن یک تابع چند منظوره تشکیل شده به صورت ترکیبی بوده تا انحرافات تعلیق و انحراف تایر به حد
دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
بازدید ها 30
فرمت فایل docx
حجم فایل 445 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
ترجمه مقاله طراحی صندلی مطلوب و سیستم تعلیق برای یک ماشین چهارچرخ با استفاده از مدل راننده و الگوریتم ژنتیک

فروشنده فایل

کد کاربری 1
کاربر

طراحی صندلی مطلوب و سیستم تعلیق برای یک ماشین چهارچرخ با استفاده از مدل راننده و الگوریتم ژنتیک:

Optimal seat and suspension design for a quarter car with driver model using genetic algorithms

چکیده:

در این مقاله بهینه سازی سیستم تعلیق و صندلی ماشین چهارچرخ با استفاده از الگوریتم ژنتیک جهت تعیین مجموعه از پارامتر ها برای رسیدن به بهترین عملکرد راننده پرداخته شده است . از آنجا که سلامتی راننده به عنوان یک پارامتر مهم در ماشین است ، هدف مورد نطر به حداقل رساندن یک تابع چند منظوره تشکیل شده به صورت ترکیبی بوده تا انحرافات تعلیق و انحراف تایر به حداقل رسیده و هم چنین شتاب (CF) به طور معمول توسط طراحان ارائه نمی شود . نتایج بهینه سازی از طریق گام ها و فرکانس پاسخ از صندلی و سیستم تعلیق برای مقایسه سیستم تعلیق مطلوب بوده و در حال حاظر استفاده شده است . مقایسه نتایج حالت بهینه سازی شده از سیستم با یک پیک رزونانسی و CF و مقدار ارتعاشی را نشان می دهدو مفهوم و ایده های مطرح شده در این اثر بوده و به طور مستقیم برای هر دو ماشین با سیستم تعلیق و صندلی در صنعت قابل اجرا است.

کلمات کلیدی : ماشین چهار چرخ ، سیستم تعلیق ، طراحی بهینه صندلی ، مدل راننده ماشین

1-مقدمه :
قرارگرفتن تمام بدن در معرض ارتعاش (WBV) در یک صندلی به مدت طولانی ،‌یک عامل مهم برای کمردرد (LBP) در میان رانندگان است . هر دو سیستم تعلیق و پشتی صندلی راننده به طور قابل توجحی بیش از چند دهه مورد توجه محققین جهت بهبود آن بوده است . میرایی ارتعاش از طریق تعلیق و صندلی ، نه تنها آسایش راننده را به دنبال دارد ،‌بلکه کاهش خطر ابتلا به LBP را به دنبال خواهد داشت . یکی از مطالعات اولیه بر روی بیومکانیک نشستن رانندگان در معرض ارتعاش توسط لوگز و همکارانش در سال 1969مورد توجه قرار گرفت که در آن بدن انسان به عنوان یک سیستم جرم مدل بوده و فنر برای ساخت یک صندلی خودروی استاندارد تست شده است . موکسیان ونش در سال 1974 و پاپ و همکارانش در سال 1987 پاسخ نشستن انسان را با لرزش های سینوسی و تاثیر آن مورد بررسی قرار داد. جزئیات کار تجربی در ارتعاش صندلی توسط گریفین و همکارانش بررسی شد. در شال 1982 بررسی اثرات سطح وفرکانس و جهت ارتعاش صندلی مورد ارزیابی قرار گرفت . پاسخ دینامیکی برای نشستن از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت که شامل شرایط مختلف پشتی ها و اثر فرکانس ارتعاش و استقرا و اثر تکیه گاه بوده است . بوجود آمدن یک مدل انسانی در حالت نشستن برای طراحی تعلیق مطلوب جهت جداسازی WBV عمودی بر آسایش پاخ ذهنی شبیه سازی شده است . از طرف دیگر ، در انتهای طیف ، اثر نیرو های وارد ،‌به ستون فقرات به علت WBV و بیومکانیک شکست در برخی از مکالمات دیگر در نظر گرفته شد . بسیاری از مطالعات در این موضوع برای صندلی و سیستم تعلیق ، طراحی های جداگانه ای داشته اند . این مطالعه ، با این حال ادغام هر دو بحث را با یک مشکل ،‌نه تنها از طریق یک بهینه سازی چند منظوره دارد . خودرو صندلی با راننده به سادگی با چهار درجه آزادی (dof) مدلی میرایی شده جرم سیستم و فنر است که برای تجزیه و تحلیل پاسخ دینامیکی از بدن انسان و طراحی صندلی و سیستم تعلیق بهینه برای گرفتن بهترین عملکرد راننده در معرض WBV است . معیار ها باید برای یک ثبات خاصی و ملاحظات راحتی در نظر گرفته شود . بنابراین تابه هدف ترکیبی از شتاب (HA) و CF و انحراف تعلیق (SD) و انحراف تایر (TD) برای ارائه ثبات خودرو استفاده می شود . همچنین راحتی راننده نیز مد نظر است .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.